Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Natusia, u ciebie też? Wszyyystkie gwiazdy widać.....i księżyc, taki piękny sierp.... :105:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pracy zakupy dla kota, dla siebie małe co nieco, potem prasowałam, teraz słucham muzy i trwam przez wieczór.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie ani ksiezyca, ani gwiazd nie widac :D

marcja, a ze wzrokiem to wszystko ok? :mrgreen: Mieszkamy chyba w tym samym mieście i u mnie był i księżyc i gwiazdy. Ogólnie niebo bezchmurne.

-- 08 mar 2011, 07:48 --

Już mogę napisać, jaki będzie mój dzisiejszy dzień, bo każdy dzień, gdy pracuję jest nudny :shock: Pójdę do pracy, szef pewnie odstrzeli jakiegoś kwiatka w związku z wiadomym świętem, wrócę, popatrzę jak koledzy męczą się z zawieszeniem karnisza i pójdę spać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, może zjadł coś niedobrego?

U mnie tradycyjnie poranne cyrki przed wyjściem do pracy.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, jakąś gałązkę..ale teraz to już piania tylko jakaś..4 razy już :?:cry: eh no może będzie ok..

brak planów na dzisiejszy dzień. zjadłam sobie jogurt z płatkami fitness zamiast się nażreć 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, to tak jak ja - miałam na dzisiaj zaplanowane dużo zadań, a póki co piję kawę i patrzę tępo w monitor - chyba w końcu wezmę tabletkę, bo ten ból głowy mnie już mocno wkurza. Myślałam, że przejdzie po kawie i śniadaniu, ale nic z tego :?

Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to, co ma dla nas — Władysław Stanisław Reymont

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agnieszka.m, to weź, bo czasem jest tak, że jak w porę nie zareagujesz, to ból się rozchula.

Coś tam musimy podłubać, no nie? Na razie piję kawę, słucham Nelly'ego "Just a dream" już po raz 10-ty dzisiaj, przeglądam forum i zaraz może zabiorę się za jakieś tłumaczenie.

Denerwuje mnie, że znowu nic nie mam do powiedzenia terapeutce.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, dziękuję ;)

Ka_Po, szkoda, że ten dzień jest raz w roku - zewsząd życzenia, telefony, kwiatki i do tego to pyszne ciacho - nieźle nas kolega zaskoczył. Jestem ciekawa, co będzie na mnie czekało w domu, bo jak wychodziłam to mój małż w najlepsze chrapał :evil::mrgreen:

Życie nie daje nam tego, co chcemy, tylko to, co ma dla nas — Władysław Stanisław Reymont

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi