Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wykupiłam kurs online na temat filozofii. Zawsze chciałam poszerzyć wiedzę w tym temacie, Zawsze wybieralam kursy z psychologii. NIestety jeden kurs siedzi sobie na laptopie, więc nieee, tym razem wybiorę inną kategorię, Widocznie mój limit na psychologiczne terminy się wykończył. Zacznę kierować głowę w inne, nieodkryte miejsce. A tak lubię się uczyć,s porządzić notatki i zdawać testy - dreszczyk emocji jest.

Planuję, by ten dzień był aktywny. Nie chcę przespać całego dnia, jak wczoraj. No ale i tak wstałam po 2, ale te 10 godzin spałam, jednak nie był to sen nocny, a więc niezbyt wartościowy. jednak się nie przejmuję się. Może znów pospaceruję w kierunku miasta i rynku. Kawa w kawiarni "dla artystów" brzmi miło. Jest tak przyjemna atmosfera, dopóki... dopóki nie spotkam znajomego, który coś bredził o mojej złej aurze i beznadziejnych włosach. Tym razem, czując się silna, mogłabym się zemścić jakoś, np. robiąc mu w subtelny (lub nie) sposób wstydu. Kolo tak mi działa na nerwy, że do teraz mam w sobie ochotę małej zemsty - psychologicznej 🙂 Taka boli chyba najbardziej.

Czuję, że dziś będzie ślicznie, choć nie sprawdzałam pogody. Czeka mnie kolejny intensywny dzień, tak czuję.

Do sprzątania nie ma nic. Wszystko zachowane w czystości. Ale pewnie kibelek umyję, naczynia do zmywarki, jakieś pranie. A potem frunę 😄 O. jak będę na rynku, to wpadnę do sklepu dziadka i cioci. Pogadamy sobie ❤️ Za rzadko odwiedzam dziadków. Chciałabym to zmienić. Przez zeszły rok, jednak nie miałam energii na spotkania. Depresja zabierała każdy ochłap sił. 

Edytowane przez Morvena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi