Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra herbata z rana, kolejne postępy w medytacji, czyli sztuki bycia tu i teraz. Nawet taka myśl mi przyszła, że żeby być szczęśliwym to trzeba żyć bieżącą chwilą. Tego mi właśnie brakuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odrzucenie propozycji pracy na bardzo niekorzystnych dla mnie warunkach (jestem dumna z mej asertywności), samodzielny przejazd autobusem bez najmniejszych lęków, wprowadzenie diety i trening, za który zaraz się biorę.

Bywa, iż sobą zdumiewam siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śnieg, cieszyłem się w sobotę jak dzieciak jak tak sypało i nadal leży także jest gitez. Dzisiaj ucieszyła mnie wiadomość, że jutro później zaczynam zajęcia a nie na 8, a poza tym długi weekend zaraz więc wypocznę sobie :105:

My mind is a prison

I cannot break free

And I don’t want the world to see me

’cause I don’t think that they’d understand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pyszna herbatka, no co :105::P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, co to żelazny? :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ah soo tak podejrzewałam ;)bedzie.dobrze, :brawo:

że znalazłam w sobie siłe, w sumie to kolezanka mnie zmotywowoała żebym zrobiła sobie make up, wlosy i lepiej sie poczuje i to działa :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leczenie nerwic, terapia indywidualna i analiza grupowa (terapia grupowa). www.ctpsyche-medical.pl tel: 726 828 032. Profesjonalna i skuteczna pomoc terapeutyczna, ale też gdy istnieje uzasadniona potrzeba farmakoterapia. Zapraszamy. Pytania do psychoterapeuty i lekarza można kierować: ag.psycholog@gmail.com.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, pewnie,ze takie małe przyjemnosci działaja cuda:) Najwazniejsze to działac..a nie biernie przygladac sie swojemu zaburzeniu, wtedy sie wpada w bledne kolo. Lezysz cały dzien-masz zły humor, bo nic nie robisz i tak sie cały czas nakreca. A nawet jak sie wyjdzie do sklepu po dobrego batona, to od razu lepiej:). Zauwazyłam,z ze jak tkwie w łozku do 11 i np czytam to forum..to sie nakrecam zle...a jak od rana 'działam'- zakupy, sprzatanie, pindrzenie sie, ksiazka...to jest o wiele lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwia., to ja Ci opowiem odwrotną historię: Była sobie dziewczynka z 6 na koniec, poszła do klasy o profilu fizycznym, trafiła na najgorszego nauczyciela w szkole (u którego zdawalność matury jest porażająco niska) i teraz ma 2+ :P

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi