Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Był dziiaj taki moment kiedy porazmawialem z Lidka od nas z pracy, i dosnalem takich fajnych pozytywnch emocji. Ona emanuje taka aura, pierwszy raz porozawialem z nia tak fajnie, szczerze bez jakiegos spiecia, tylko z radoscia na luzie. Bardzo fajne emocjie, które trway chyba z godzine.

Kalebx3, gratuluje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, :D:yeah: super

MNie niezmiennie sprawia radosc widok ukochanego kiedy odbiera mnie gdzie tam akurat jestem :105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdrowyon, jestes przedstwicielem handlowym czy zwyklym spammerem? 4 posty i 4 linki do produkow

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbanować i skasować,czy też nie,oto jest pytanie :pirate: ...

Co do radochy z dnia dzisiejszego - nastrój,reszta rychłych planów opóźniona albo poszła się jee....spóźnić w czasie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż,ani delbany ani fossile mu nie pomogły niestety :pirate:

Ale co tam,choć względnie dobry gust miał,obie firmy zegarkowe są całkiem solidne :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi