Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Z oczywistych powodów nie pokazywałbym tych gości gdyby był to ich naturalny wygląd (np.zesterzeli się i wyglądają tak a nie inaczej bo to ich typ urody itp).

Ci kolesie to Igor i Grichka Bogdanoff - słynni francuscy bracia (bliźniaki) którzy sa przykladem jak obsesje doprowadzily ich na starość do wyglądu freaków.

Przeszli niezliczone operacje plastyczne całej twarzy i należą do rekordzistow w tej "dziedzinie".

Podobno nie ma miejsca na ich twarzach,które by nie były w przeszłości w jakiś sposób zmieniane (ulepszane).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno mowic o zeszpeceniu w jej przypadku. Zwyczajnie byla naturalna a stala sie wyraznie "sztuczna". Mi sie taka sztucznosc nie podoba, ale nie moge powiedziec, zeby Pamela byla teraz brzydka, czy zeszpecona... Piersi dla mnie za duze sa teraz, wygladaja jakby mialy eksplodowac i beda zwisac w przyszlosci, ale pewnie facetom sie podobaja ;)

O zeszpeceniu to mozna mowic w przypadku tej kobiety:

http://papilot2.mykmyk.pl/img/660/0/joc1.jpg

No ale to juz choroba psychiczna, wiec coz zrobic...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to jest porażka jak ładne dziewczyny szpecą sie operacjami plastycznymi,ktore niby maja poprawic ich wyglad.Nie mowie tutaj o niektorych wyjatkach,gdzie takie operacje sa potrzebne lub niekiedy konieczne (operacja np. po zlamaniu nosa czy poprawa twarzy po urazie itp).

Powiekszone usta i wypchane cyce wielkosci glowy czlowieka...litości.Moim zdaniem kobieta ma wygladac naturalnie z delikatnym makijazem ale nie do przesady.Wszelka sztucznosc zblizajaca wyglad danej osoby do slynnych lalek barbie jest dla mnie odrzucajaca.Nie kazda dziewczyna czy kobieta musi wygladac jak modelka,ktorej podobizny widnieja na okladkach pism traktujacych o modzie i nie tylko.Wystarczy zeby dbala o siebie bo o atrakcyjnosci danej osoby nie decyduje sam wyglad zewnetrzny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kiedyś uczono (w liceum, pani pielęgniarka), że kobieta nie powinna przekraczać wagowo końcówki swojego wzrostu, czyli np, przy wzroście 1,68 nie powinna przekroczyć 68kg - chodzi o zdrowie nie o estetykę (oczywiści nie należy w to zaliczać osób grubokościstych oraz muskularnych, bo takie kobiety zawsze będą odrobinę cięższe).

A co do Anji Rubik to przeliczyłam jej BMI i jestem w szoku, bo kiedyś miałam wręcz identyczny wskaźnik a muszę przyznać, że to nie był najszczęśliwszy okres w moim życiu jak i dla mojego organizmu (witaj anemio :roll: ), mam nadzieję, że ona nie robi sobie takiej krzywdy jak ja kiedyś :(

Ja jestem nadal fanką kobiecych kształtów Kelly Brook i młodej Moniki Bellucci :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi