Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Marietta jest piękna-"Nieruchomy poruszyciel".

Tak,tak,tak.

Swietna aktorka.

Cichopek jest przasna,gruba,przepaskudna i świniowata,do tego z kędziorkami,no poprostu obrzydzają mnie takie babki-uroda tzw "ino chyżo na pole kartofli pozbierac".

Do tego slodziutka,piskliwa.

NIE.

Julia Roberts jest rownież odstreczająca jak dla mnie.

Kaczy nos,rozlazłe wargi,american sweetheart.

Aktorsko średnia.

Kompletnie inny gust mam :mrgreen: Nie bić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cichopek mówimy stanowcze nie, zarówno uroda, jak i osobowość.

Julia ładna lecz nie znam jej z wielu ról.

@Shadowmere

(...) coś chciałem napisać, ale zabrakło mi dyplomatycznego słownictwa, więc tylko oznajmę ten fakt, że coś chciałem napisać. :roll:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:hide:

ps: Iza jesteś śliczna!

Ty też, tylko szkoda że zajęta :)

tak sobie przeglądam te Wasze fotki i przyznam, ze z tego wszystkiego wywnioskowałem że większosc z was to osoby atrakcyjne, ładnie ubrane, niektóre uśmiechnięte. Widzicie? mamy nerwice, a jednak wyglądamy normalnie nie raz lepiej niz Ci rzekomo zdrowi :P Coż... wiekoszc z nas to ludzie fizycznie zdrowi, nasze serce pracuje dobrze, nasz mozg również, uklad nerwowy również. No ale nasze myslenie jest zle... czujemy sie nic nie warci i bez przyszlosci. No ale patrząc obiektywnie to nie prawda, bo patrząc na te fotki ja tu widze fajnych ludzi.... ludzi wrazliwych, tajemniczych, z pasją... co z tego ze życie nas doswiadczylo, ze nasza wrazliwosc wpędzila nas w nerwice... cieszmy ze jestesmy tacy, ze jestesmy bardziej czuli i wrazliwi niz inni i że to my mamy piękne wnętrze. Podsumowując, pokochajmy siebie samych i czujmy sie kims niezwyklym i wielkim!!! :) pozdrawiam

[Dodane po edycji:]

Korba: te zdjęcia az sie prosiły o komentarz i szczere podsumowanie. Dziękuję ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne ciało ale mordkę to ma paskudną :mrgreen:

Przecież ona jest przeurocza :105: Wiem, wiem, gusta i guściki.

Niemądry pokaż jaka kobieta Ci się podoba, bo zaskoczyłeś mnie swoja reakcją na Scarlett i jestem ciekawa, która jest w Twoim typie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi