Skocz do zawartości
Nerwica.com

Lista osób mających dostęp do subforum

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ej aleocochodziii??? :lol:

Ja też bym wolała inny kolor, np łososiowy, amarantowy czy khaki :mrgreen:

Znaczy mam nie dawać Gawdzikowi + :bezradny:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak w ogóle to co wszyscy widzą to subforum czy co - bo ktoś spoza listy, nawet nie jest zarejestrowany na forum mówił mi, że widziXD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no, można było się spodziewać takiej reakcji, dlatego mam takie pytanie, czy sam kolor bez tej nazwy "przyjaciel forum" mogłby funkcjonować? Ludzie będą się o to ciągle pytać i podnośić alarm, powinniśmy się łączyć nie oddzielać. ;)

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, to raczej wynika z moich przekonań no i chce dbać o higienę forum. ;) 666 należę już do grupy szalonych dziewic. :lol:

idxcie na całosc nie łapiąc yonka, pusycyajcie latawce na łące i dmuchajcie motzlki...

"Wyobraź sobie prawa i obowiązki, przywiązania i potrzeby, wspomnienia i wdzięczność, zespól to wszystko pod jednym imieniem i imieniem tym będzie Ojczyzna". V.v.G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

absolutnie nie zgadzam się na zmianę nicka, mi sie moj bardzo podoba i dziękuje za wyróżnienie. bardzo mnie to ucieszyło :D

[Dodane po edycji:]

a dlaczego znikło "przyjaciel forum" ;( ;( ;( ;( ;( ja kcem być przyjacielem tzn. przyjaciółką

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani dziekuję za pamięć, mimo, że nie udzielam sie na czacie tak często i gęsto jak kiedyś.

A już miałam sie kłócić, że zapomnieliście o mnie :P

Ale osobiście wolałabym fioletowy kolor, taki żałobny.....

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się gra się ma... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi