Skocz do zawartości
Nerwica.com

Awaria, błędy

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli zauważycie jakieś błędy po ostatniej awarii-> prosił bym o pw lub wiadomość w tym temacie. Jeżeli chodzi o brak pewnych funkcjonalności takich jak szybka odpowiedź, rozróżnianie płci czy streaming wideo - zajmę się tym jutro. Jeżeli jednak zdarzą się jakieś błędy uniemożliwiające/utrudniające korzystanie z forum prosił bym o wiadomość.

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie głownej: includes/session.php on line 730: Undefined index: session_last_visit

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1031: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3755)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1031: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3755)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4572: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3755)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4574: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3755)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4575: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3755)

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4576: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3755)

Forum Psychologiczne

I dodatkowo raz wielgachna cziocnka raz mała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wygląda próba odpowiedzi na PW :evil:

ha ha chciałem załącznik wysłac ale tez nie da rady

Nie można wysłać załącznika do ./files/files/27939_c662549d82601022afe8fb7b09b5638c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nio, ja też nie mogę wysłać pw.

Jak klikam na nick, to nie pojawia mi się w odpowiedzi, tylko przeskakuje na profil tej osoby.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak możliwości wysłania pw. Pojawia się:

Błąd ogólny

SQL ERROR [ mysqli ]

Unknown column 'g.group_max_recipients' in 'field list' [1054]

SQL

SELECT MAX(g.group_max_recipients) as max_recipients FROM phpbb_groups g, phpbb_user_group ug WHERE ug.user_id = 20994 AND ug.user_pending = 0 AND ug.group_id = g.group_id

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php

LINE: 163

CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/ucp/ucp_pm_compose.php

LINE: 443

CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/ucp/ucp_pm.php

LINE: 133

CALL: compose_pm()

FILE: includes/functions_module.php

LINE: 507

CALL: ucp_pm->main()

FILE: ucp.php

LINE: 321

CALL: p_master->load_active()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie głownej: includes/session.php on line 730: Undefined index: session_last_visit

zrobione

I dodatkowo raz wielgachna cziocnka raz mała.

zrobione

Poza tym wkleilam post z bledami i go nie widac.

juz mozna

Nie można wysłać załącznika do ./files/files/27939_c662549d82601022afe8fb7b09b5638c.

juz mozna

Nio, ja też nie mogę wysłać pw.
Brak możliwości wysłania pw. Pojawia się: [...]
podpisuję się pod postem GreenEye, brak możliwości napisania pw

juz mozna

Jak klikam na nick, to nie pojawia mi się w odpowiedzi, tylko przeskakuje na profil tej osoby.

to na później :mrgreen:

Nie mogę ustawić podpisu;kolory,wstawić obrazek.

nie bardzo rozumiem? Edycja podpisu z tego co widzę działa poprawnie

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę ustawić podpisu;kolory,wstawić obrazek.

nie bardzo rozumiem? Edycja podpisu z tego co widzę działa poprawnie

Da się edytować, ale ustawienia nie są zachowane.

Zobacz na mój podpis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie było :D To Re trochę śmieci bo jest właśnie mniej czytelnie przez to na głównej- co chwilę tylko Re :P

I jeszcze irytujące jest to, że jak czytam temat i się zaloguję aby odpisać to mnie wywala na główną po zalogowaniu, wcześniej cofało po zalogowaniu do czytanego tematu (z tego co pamiętam, może źle pamiętam :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maksinek mi sie wydaje, ze to znaczy ze jest wyslana ale niedostarczona! U mnie tez tak jest, 2 wiadomosci widnieja w niewyslanych, ale ja wiem przeciez ze je wyslalam! Po prostu nie zostaly jeszcze odczytane :)

Strasznie mnie wkurza, ze jak napisze posta, "wywala mnie" z watku, w ktorym ten post sie pojawil...Wolalabym, zeby bylo jak wczesniej...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego mi bardzo brakuje, Shadu obiecałeś, że będzie później :D

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie było To Re trochę śmieci bo jest właśnie mniej czytelnie przez to na głównej- co chwilę tylko Re

Wyłączone

{ GANGER }

Zajmę się tym

czy teraz już zostaje tak że można napisać dwa posty pod sobą ?:

Nie. Niedługo doinstaluje odpowiedniego hacka

czemu po napisaniu pw 2 godziny temu ta wiadomosc dalej jest niewysłana

Zauważ, że są dwa foldery na wiadomości wysłane. Jeden oznacza, że wiadomość została wysłana i przeczytana przez odbiorcę, drugi, że wiadomość została wysłana ale nie została jeszcze przeczytana.

Tego mi bardzo brakuje, Shadu obiecałeś, że będzie później

Nie kłamię. :mrgreen:

PS. Dodałem funkcję selektywnego cytowania o którą X miesięcy temu prosiła między innymi Linka. Teraz można zaznaczyć dany fragment teksu i kliknąć 'cytuj'. Jeżeli ktoś ma włączoną 'szybką odpowiedź' - zostanie dana partia tekstu wstawiona w

[/ quote]. Dodatkowo przywróciłem więcej opcji do funkcji szybkiej odpowiedzi.

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi