Skocz do zawartości
Nerwica.com

Moje hobby Totalby off-top

Gość VasqueS

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie tyczy się do moderatorów forum co trzeba zrobić żeby wstąpić w wasze szeregi pytam bo trochę się informatyką intesesuję na forum bywam mam dużo wolnego czasu i chętnei bym siętym zajął :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze - trzeba się nauczyć prawidłowego użytkowania forum i umieszczać poszczególne tematy w konkretnych działach...

a pytanie powinno być skierowane do administratorów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem zgłoszenie liczę na pozytywny skutek :)

Ile się czeka na odpowiedź?

[Dodane po edycji:]

Proszę wszystkich o obiektywne głosy w końcu nie byłem w żadnym wypadku wulgarny a broniłem słusznych racjii proszę o wyrozumiałość :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Majster, przydało by się. Wkurzają mnie taki błędy, jestem na to uczulony (choć sam nie jestem orłem, staram się). Szczególnie pisanie nie z przymiotnikiem osobno. Tak jak bynajmniej zamiast przynajmniej. W oczy kole, szału można dostać.

Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnię olejem pustą głowę

I wrócę tam, na aleję pełną róż

Czasem płaczę, bo chce mi się płakać

Wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie tyczy się do moderatorów forum co trzeba zrobić żeby wstąpić w wasze szeregi pytam bo trochę się informatyką intesesuję na forum bywam mam dużo wolnego czasu i chętnei bym siętym zajął :)

Doceniamy i dziękujemy, ale nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ale kurcze :/

Nie potrzebujecie osoby z dużą ilością czasu która na tym forum spędza codziennie tyle czasu że prawie po 30 postów piszę może za jakiś czas jeszcze raz spróbuję a uzasadnienie decyzjii która głosowała przeciw mógłbym usłyszeć??

Oczywiście to jest kulturalna prośba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ale kurcze :/

Nie potrzebujecie osoby z dużą ilością czasu która na tym forum spędza codziennie tyle czasu

Każdy z nas spędza sporo czasu na forum, to chyba nie jest wyznacznik ani dodatkowy plus :smile: Bo takich ludzi jest sporo. Każdy z nas nawet jak nic nie pisze to przegląda sobie forum w wolnej chwili. Nie jesteś jedyny.

że prawie po 30 postów piszę

No właśnie, a moderator nie ma obowiązku pisania jak najwięcej tylko ma obowiązek 'pilnowania' tych co dużo piszą ;) Sama mam sporo postów, ale nie robię tego na zawody czy żeby ktoś mnie docenił że mam czas to wszystko pisać :roll: Myślę że takie pisanie bardziej modów wkurza niż cieszy, bo mają więcej pracy itp

Vasques- bycie modem to nie sama przyjemność. Wiem bo byłam dłuższy czas modem na pewnym forum dla kobiet. Musisz przestrzegać regulaminu. A też masz np tendencje do robienia off topu, a nie możesz ich mieć jak chcesz być modem. I pracuj nad ortografią bo moderator NIE MOŻE robić błędów!!!

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Madzia "morze" robić :mrgreen: i tendencja też może być taki już urok pewnych funkcyjnych

A mogę, żeby Ci sie nie nudziło i żebyś miał co poprawiać :P Ale ja akurat pilnuję bardzo ortografii itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się podoba taka robota czasem robi się off-top ja się wyrażam dla siebie a nie żeby dawać przyjemność modom myślę ze modów bardziej wkurza jak jest wypracowanie na cały ekran i muszą to czytać wiem bo jak widzę i mnie nie zainteresuje to przeczytam co drugie zdanie i i tak umiem komuś odpowiedzieć ja też pilnuję ortografii mam u siebie firefoxa i dzięki temu nie robię błędów na zawołanie :)

Ja po prostu mam dużo wolnego czasu i chciałem się zająć czymś konstruktywnym może jak będęna tym forum dłużej to bardziej mi zaufacie i jeszcze raz spróbuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

modów wkurza, jak nie da rady postów czytać z uwagi na brak jakiejkolwiek interpunkcji.. taka papka z ryżem, miszmasz totalny.

nie mówiąc o spacjach, gubieniu liter itd. - to forum, tu nikt nikogo nie pogania, nikt nad nikim nie stoi, żeby szybko wysyłał posta.. macie trochę czasu na przeczytanie i poprawienie, tego, co napisaliście.. a niektórym się nie chce po prostu.

niechlujstwa chyba nikt nie lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.