Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

czytam książkę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAstanwiam sie skąd mój "ojciec", gdyz dla mnie jest "ojcem" tylko dlatego,że mnie spłodził, jest aż takim półgłowkiem do wygadywania takich chorych rzeczy na właną rodzinę. Takie jednostki nie powinny miec dzieci.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, są ludzie i parapety... :bezradny:
wiem, nie moge tego zniesc, najchetniej utylizowałabym takie jednostki.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też piję kawkę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, tak.. kapusta pekinska, kurczak, papryka, groszek, kukurydza, ananas..do tego sosik czosnkowy na jogurcie. Kurczaka robie na rozne sposoby..raz smazony w przyprawie gyrosowej, raz do kurczaka po chinsku a dzis w grilowej, jajku i bulce tartej. W kazdym razie sdalatka jest lekka, zdrowa i mniam :105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mush tez nie lubi ananasow ale w tej salatce jakos trawi...moze gina wsrod innych smakow

no właśnie ciekawa sprawa ale ananasy powoli zaczynają mi smakować od dłuższego już czasu. szczególnie w niedużych ilościach.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi