Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, ja bardziej ekonomicznie wiec ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, :D

obiadek robię z M

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skrecam kanape ogrodowa bo mi meble w czesciach przyszly a ja nie moge wytrzymac i chce zobaczyc jak wygladaja :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, sama jestem w domu i nie mam wyjscia :bezradny: ale teraz robia jakies latwe skrecania wiec dobrze idzie :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, najważniejsze,że ta praca Cię cieszy, ciekawi...to działa pozytywnie na nas :D

Ja, niestety, nie mam pojęcia o takich pracach.. ;)

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, tiaaaaa... mi kiedyś meble przyjechały. Zwalił paki w bramie, "pani se poprosi któregoś sąsiada" i już go nie było. Najpierw byłam , a potem . Bez rehabilitacji się nie obeszło...

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, te meble sa lekkie bo ogrodowe z technorattanu :D

jasaw, dolaczony byl schemat wiec nie bylo trudno. Na bylego meza nie mialam co liczyc bo on jest kompletnym ciamajda technicznym i rysunki to dla niego czarna magia a kazde jego zabranie sie za skrecanie czegos konczy sie albo zniszczeniem tej rzeczy albo skreceniem nie tego co trzeba :roll:

Kanapka gotowa :yeah:

7222c4b175b37fec.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos mebli to przywiezli mi lodowke I czekam az bede mogla ja wlaczyc a w miedzyczasie robie pierwsze czyszczenie kuchenki I otwarte okna I drzwi nic nie daja tak smierdzi!!! Masakra :@

Slowa zlewaja sie w falszywy ton gdy nadwrazliwosc jest jak bilet w jedna strone stad... Musze leczyc sie na bol i strach.

Ja tancze a niebo gra!!! :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, ona tam tylko na chwile :) Bedzie stala w altanie razem z fotelami i stolem.. tylko musze je tez poskrecac

jasaw, Aneczko mnie tez sie podoba caly zestaw :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tęsknie za stanem upojenia alkoholowego :oops:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi