Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

nieboszczyk, a widzisz, nie słuchałeś mamy, jak kazała myć ręce

gronkowca mam w uszach a nie na rękach.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena o kolegę pomocnego na szczęście nie trudno zawsze się jakiś znajdzie. tylko, że to koledzy...

_________

Candy14 praca fizyczna jest najlepszym lekarstwem na wszystko pozwala nie myśleć za dużo. ja teraz nie mam już działeczki i swojego ogródka to nie mam gdzie ale zawsze to mi na chwilę pomagało...

każdy ból kiedyś mija... kończy się coś żeby zacząć mogło się coś... w życiu nie wszystko można naprawić, ale wszystko można zacząć od początku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, wiec czesciej myj uszy ;)

Mushroom, mialam te od Ciebie ale one sa jakies takie szorstkie :?

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w zawieszeniu :bezradny:...czekam na sygnał od lekarza, o której mam przyjść na wizytę/???/, może nawet 0 22/ :shock: /. Dobrze, że to w bloku obok :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nareszcie odpoczywam po całym dniu i jem kolację

-- 16 kwi 2013, 18:51 --

Aguszka, :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piję piwko i gotuję tylko nie wiem kto to zje :P... Chyba mój kundelku ;)... Chyba że najdzie mnie ochota...

każdy ból kiedyś mija... kończy się coś żeby zacząć mogło się coś... w życiu nie wszystko można naprawić, ale wszystko można zacząć od początku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cassidy to ja chyba książki powinnam pisać :P. a ja się na spaceru z kundelku mym wybieram...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi