Skocz do zawartości
Nerwica.com

czego aktualnie słuchasz?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Haha, tak. To ja na perkusji, oczywiście. W moich snach xD.

No na razie nie wiem co wrzucić już. Franka Zappę i Terry Bozzio cięźko przebić, jeśli chodzi o live wersję, haha ;P.

Hans Zimmer, taki koncert mnie ominął ;/.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha, tak. To ja na perkusji, oczywiście. W moich snach xD.

No na razie nie wiem co wrzucić już. Franka Zappę i Terry Bozzio cięźko przebić, jeśli chodzi o live wersję, haha ;P.

Hans Zimmer, taki koncert mnie ominął ;/.

Łooooooooooooooooooooo!

Ale wow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, shadow_no napisał(a):

Łooooooooooooooooooooo!

Ale wow

No niedawno mi mama z jej facetem pokazali ten filmik, a 8 lat temu mi kupili bilet na koncert Hans Zimmera i żebym z nimi pojechał, to ja nie pojechałem, bo jeszcze jedna dziewczyna jechała, której nie lubiłem za bardzo, mimo ze fajna laska, i taki koncert mnie ominął. Podobno 4 godziny grali ;/. Masakra. Mieć nierówno pod sufitem to nic fajnego, dlatego nie pojechałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby nie ten jutub, to bym nie wiedzial, co mnie ominęło, bo oo hans zimmer co napisał muzykę do gladiatora, no fajnie, jakoś mi się nie chce jechać, nigdy nie byłem fanem ;/

A ostatnio widzialem pare filmikow z jutuba z jego koncertów, to teraz mam deprechę, że mogłem tego doświadczyć na żywo, to ja nie pojechałem, ehh. I jak tu być zdrowy i normalnie żyć. 

Up: wow ale piękna laska na foto 😍😍😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ennio Morricone, wow. To też gość. Moj niestety odsprzedany nie został, zmarnował się, ale dramat, co.

Mnie to bardzo dużo rzeczy ominęło fajnych w tym życiu, głównie przez moje kiepskie decyzje lub słabe samopoczucie psychiczne, a potem człowiek tylko żałuje na stare lata i sobie pluje w brodę ;/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ennio Morricone, wow. To też gość. Moj niestety odsprzedany nie został, zmarnował się, ale dramat, co.

Mnie to bardzo dużo rzeczy ominęło fajnych w tym życiu, głównie przez moje kiepskie decyzje lub słabe samopoczucie psychiczne, a potem człowiek tylko żałuje na stare lata i sobie pluje w brodę ;/.

Na starosc kazdy robi sobie rozrachunek ,co byłoby mozna zmienic a sie nie zrobilo,albo co sie zrobiło a lepiej moze nie powinno.
Ja tez gralam na perkusji jako 18latka ,w garażu u kolegi ojca mieliśmy próby.😅

Fajna sprawa,jak sie ma wyczucie rytmu i energię i radosc z gry na Perce to sam talent się wyłania.

Ja siadlam tylko raz do garkow ,i juz musialam potem zastepowac kolegę.Bylam nawet lepsza,bo wprowadzalam swoje wlasne innowacje hehee, np.krotkie przejscia reagge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow to niezle. 

No ja wolałbym pianino niż perkusję, bo perkusja wkurza sąsiadów albo wspóllokatorow a pianino to pianino. 

Radość jest z grania to fakt, ale ja wolę jak inni ludzie mają radość z grania ze mną.

W zeszlym roku jak raz przylazłem do jazz klubu i graliśmy, to obok mnie siedział brytyjczyk, który gra na klawiszach i jak już się zgraliśmy wszyscy i już rytm był, to się spojrzalem na tego klawisza, a ten na mnie patrzy uśmiechnięty haha, chyba mu się dobrze grało ze mną xD. A potem ludzie mnie zaczepiają i że dobrze zagrałeś i w ogóle, a ja poszedłem sobie tam, bo wiedziałem, że można pograć na perkusji z muzykami przed tłumem ludzi, a dawno nie grałem, a kiedyś tyle lat chodziłem na lekcje i w ogóle. 

To fajnie, jak potem mnie ludzie zaczepiają i zagadują, że dobrze gram i w ogóle, a ja taki podjarany potem jestem, haha xD. szkoda, że nie mam swojej perki i samochodu, bo miałem już propozycje grania w zespole, w zeszłym roku, ale nie mam warunków. Więc nadal mogę sobie tylko pomarzyć jedynie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi