Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, ble kiełbacha niedobra jest :P

-- 09 lut 2013, 23:47 --

a propos wagi to dziś ważyłam i mierzyłam mojego mlodszego brata, przy 185 wzrostu wazy 51 kg, Oświęcim :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, żre ile wlezie i prawie się nie rusza! Eh skonczy mu się okres dojrzewania to zacznie tyc... mam nadzieję :twisted:

-- 09 lut 2013, 23:50 --

virgo21, pizza lepsza :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna,

ja się zakochałem w Snejana ale nie mów jej o tym, ciiiiiiiiii.

dowiedziałam się i co teraz? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i z tym wzrostem jest brat idealny do bicia wałkiem :P

-- 09 lut 2013, 23:53 --

anonus, ale jemu to nie przeszkadza... z czasem pewnie przytyje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, czyje? :mrgreen:

kapseicyna, czemu miałabym się znęcać? :twisted: skad ten pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, nie dość, ze dobrze zbudowany, to jeszcze wysoki! Laski takich uwielbiają, nie masz co mieć kompleksów chłopie!

Ja mam 181-82 cm i zawsze chciałem mieć więcej :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.