Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, zawsze to coś,prowadzenie gównianego żywota,ale choć "dobra" śmierć...

Powiało optymizmem jak zwykle :roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa, wegetujeta ciociu chojrakowo :P

anonus, Niestety,15-17h dziennie przy internecie, to gówniany,nędzny,bezsensowny żywot,zwłaszcza że możliwości samorozwoju jest wiele..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, masz 2 glosy, to rekord, bo jak mowiles-w tamtym nie miales zadnego ;) . Ja mam dobry start, bo jak na razie mam 0% i 0 glosow. Jak bede ostatni to mozecie mi dac range "forumowy pasztet" :mrgreen:

-- 18 sty 2013, 01:15 --

O wlasnie, chyba, ze zaloze z 50 alter kont i oddam glos na siebie jak robilem kiedys w ankietach na innych forach w przeroznych ankietach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Ale co to za zwycięstwo... :mrgreen:

[videoyoutube=3I_Ds2ytz4o][/videoyoutube]

wszak nie o coś takiego chodzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, wiem, poza tym dziwne jakby przy moim nicku nagle sie pojawilo z zalozmy 60 glosow :P . I tak sie wygadalem, wiec nici z takiego planu :) . Ta ankieta mi udowodni jak bardzo nie mam szans na jakiekolwiek blizsze relacje damsko-meskie :P . Dobra, dosc nabijania sie, co nie znaczy, ze nie bede obserwowal tego jak bardzo w tyle zostane :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.