Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

pinda, jestem (powiedzmy "eks") anorektyczką/bulimiczką a to nieco zmienia postać rzeczy co do maca pod nosem ;)

Dziecioki miłe lecę do męża mego bo na mnie spogląda co i raz z wyrka i już bidny się do piesków przytula, taka jestem niedobra, o.

Miłej rozmowy, i do zobaczenia jutro. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

wydziwiasz ja się staram, a brat co? narzeka tylko! phi. I jeszcze mi mówi, że to ja narzekam

trzeba czasem ponarzekać nawet jak nie ma powodu ... od razu lżej na duszy :P

ja tu chyba kogoś na odwyk wyślę bo potem jest gadanie, że kasy nie ma

po co ja to mówiłem :P ... siostra tak mnie nauczyła :roll::D

chojrakowa, to może lepiej spróbować z elektronicznym ? :D teraz są w modzie i pomagają ograniczyć z tego co słyszałem , nie wiem jak z rzuceniem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, :papa:

Tomcio Nerwica,

trzeba czasem ponarzekać nawet jak nie ma powodu ... od razu lżej na duszy

ok.. to prawda akurat :mrgreen: tylko czemu zawsze na mnie brat narzeka :roll:

po co ja to mówiłem ... siostra tak mnie nauczyła

phi, to brat mnie nauczył! przez brata w ogole palę, bo mnie ciągle brat stresuje :P

-- 10 sty 2013, 00:26 --

Saiga, nie, bo w sumie ja nie chce rzucać... :roll:

-- 10 sty 2013, 00:27 --

anonus, musisz sie bardziej rzucać w oczy :P Moze ustaw sobie jakis awatar to bedziesz bardziej widoczny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ok.. to prawda akurat tylko czemu zawsze na mnie brat narzeka

to samo pytanie mogę zadać siostrze :P a na kogo mam narzekać na sąsiada ? na p.Irenkę ? zresztą lubię też w ten sposób siostrze dokuczać :D

phi, to brat mnie nauczył! przez brata w ogole palę, bo mnie ciągle brat stresuje

teraz to siostra głupoty opowiada :P to siostra mnie nauczyła i ja siostra stresuję ? :P jest na odwrót :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja bratu dokuczam i na niego narzekam, bo go baaardzo lubię wkurzać, bo jestem zła i niedobra

na sąsiada nie ma co narzekać, bo on nie nie robi całymi dniami :roll: na panią Irenkę też nie, bo jakby się tak dowiedziała.... strach pomyśleć

teraz to siostra głupoty opowiada

ale przecież brat mnie stresuje no :bezradny:

-- 10 sty 2013, 00:41 --

anonus, powodzenia i dobranoc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no na sąsiada nie będę narzekał , bo się ze mną jedzeniem dzielił i wyszedłbym na niewdzięcznika ( to siostry obowiązek , więc to się siostry nie tyczy ) :D ale na siostrę to dobrze czasem ponarzekać jak są reklamy i mi się nudzi :P

ale przecież brat mnie stresuje no

ja cię stresuje kur.wa uczysz się tego już 5 rok :evil: ... pomyliłem kwestie :roll: ja siostrę stresuje ? przecież ja jestem grzeczny :angel::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.