Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

kasiątko, ja też :yeah: i cały czas o tym zapominam i myśle o tym, że musze się przygotować na jutro :D

Tomcio Nerwica, :lol: jakby brat nie trzymał tak kurczowo tej swojej miski z kawą to zauwazylby, że na stole kanapki są :roll: ale brat woli grać w "ku*wa mać, musze podogryzać siostrze" i nawet nie zauważył :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kanapki za kawę, uczciwy układ :P można bylo tak od razu to brat wszystko utrudniał :P

jutro na kurs nie chce mi się

bratu to się nigdy nic nie chce :P

-- 01 sty 2013, 23:45 --

luk_dig, co tak wzdychasz? ;)

-- 01 sty 2013, 23:45 --

Saiga, pracujesz, chodzisz do szkoły... poczulam się przez chwile strasznym nierobem... ale.. juz mi przeszło :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mogłem te wiadro zabrać ze sobą :? ale bardziej mnie ciekawi skąd siostra miała chleb ? :D

bratu to się nigdy nic nie chce

przeważnie tak ... no chyba , że zejść na obiad :Dale rzadko mam taką okazje :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

ze sklepu weszłam przypadkiem do piekarni zamiast do sklepu z ciuchami to uznalam, ze kupię

oby się częściej zdarzały siostrze takie pomyłki :105::D

sam sobie pazerny bracie jesteś winien

tyle mogłem osiągnąć :-| ... tylko przez tą pazerność , którą mam po siostrze się nie udało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, mam nadzieję, że po prostu idziesz spać ;)

Tomcio Nerwica,

w sumie nawet nie najgorsza ta pomyłka, ale to dlatego, że na kacu byłam i nie wiedziałam, gdzie idę, ale i tak nie narzekam, chleb jest tańszy od sukienek i nie trzeba go przymierzać, a ja tego nie znoszę :D

tylko przez tą pazerność , którą mam po siostrze się nie udało

to ja ją mam po bracie chyba :P ok.. może i jestem pazerna, ale nie upierdliwa :roll::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja też nienawidzę przymierzać , dlatego jak jestem w centrum handlowym , to od razu swoje kroki kieruje do rtv i agd :D

o ja ją mam po bracie chyba ok.. może i jestem pazerna, ale nie upierdliwa

upierdliwa może nie , ale narzekająca na pewno ... ciągłe słyszę " kiedy pójdziesz do roboty ? , znów oglądasz te głupoty tylko ... a te skarpety co robią na podłodze , kur.wa chcesz wałkiem dostać ? :evil: " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.