Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

głowa mnie boli i apap sie skończyl mam ochote kogoś zbić :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat nigdzie nie idzie, bo to brata zbiję :P a fajek mam i to aż trzy paczki :mrgreen:

-- 27 gru 2012, 23:36 --

Mushroom, przeważnie nie, ale ostatnio coraz częściej

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A idź kurzoku,byś lepiej na nie wiem,ciuchy wydała czy co tam lubicie kupować (w sensie rasa kobiet :<) a nie faje :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale ciuchów nie mogę zapalić :P nie no chciałabym kiedyś porządnie rzucić, ale na dłuższą mete... łyso tak :bezradny:

-- 27 gru 2012, 23:42 --

tahela, no właśnie, można by zatrzymać czas, wolne mi się kończy :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wymówki,wymówki :<....

Wiesz przecież że ściemniacz wyczuje 2 ściemniacza w ułamek sekundy :D ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobrze zostanę , ale może siostra już nie zaciskać pięści na mój widok ? :P

nie no chciałabym kiedyś porządnie rzucić

ja też bym chciał , ale życie z siostrą mi na to nie pozwala :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kurde, gdzie ja położyłam wałek?! :D

ja też bym chciał , ale życie z siostrą mi na to nie pozwala

vice versa :P

Saiga, kurde dobrze byłoby tak zaoszczędzić kasę na papierosach ale... gdybym miała za dużo pieniędzy to byłabym za bardzo rozpuszczona :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ok to się nie wymawiam, lubię to i ch*j :P Trzeba na coś umrzeć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Bo to fajne zwierzaki.

Snejana, Jak myślisz,można umrzeć od słuchania pierdoletów własnej rodziny :<?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ja jeszcze żyję :P ale w tym wypadku chyba nie sprawdza się powiedzenie, że co Cię nie zabije to Cie wzmocni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.