Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

No oczywiście Candy14, oczywiście :)

Mushroom, masz rację. ;) Widzisz, ktoś Ci rację przyznał. :P

Przecież nawet nie wiesz w czym mi tą rację przyznałeś. C'mon...

Edytowane przez Gość

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Nie jestem fanem tego typu filmów , wole kryminalne np Sherlock Holmes , ale dlatego , że akurat nie ma takich filmów w repertuarze , postanowiłem znależć coś innego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też się uśmiechnąłem przy tym.

:D malo Twojego usmiechu widze wiec bardzo mnie to cieszy

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast "Nie szkoda Wam kasy na kino?" to przeczytałem "Nie szkoda Wam kasy na wino?" i się zastanawiam kto tu wychlał jabola. :hide:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Rozumiem, aczkolwiek filmy akcji mają w sobie coś urzekającego : D.

Kryminalne...tu bardziej seriale oglądałem niż filmy, ale kryminał jako gatunek też mile widziany.

Candy14, Mimo to, gdy coś mnie rozśmieszy, czy coś, pacyfikuje to, ale cóż, to nie chcę zniknąć .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, jak to nie wiem? Przecież napisałeś, że jesteś narcyzem, i że zawsze masz rację. ;>

Mad_Scientist, wersję z winem też mogę napisać. Bo też nie rozumiem jak można na nie kasę wydawać. :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, polecam w takim razie "Nietykalnych" .. niby dramat ale caly film sie smiejesz... tyle ze nie z glupich dowcipow a z niesamowitego poczucia humoru glownego bohatera. Wychodzisz z kina naladowany pozytywna energia i cieplem

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, wersję z winem też mogę napisać. Bo też nie rozumiem jak można na nie kasę wydawać. :P

Wino to podstawa np. podczas romantycznej kolacji przy świecach albo podczas obiadu w kuchni śródziemnomorskiej-na trawienie, serce itd. :P A panom spod budki z piwem służy jako tani środek mózgojebny.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark,

cze ;) ,

Mad_Scientist,

wino nie tylko do kolacji przy swiecach na pogadanki z koleżnką tez całkiem niezłe, szczególnie różowe , no w kuchni śródziemnomorskiej to wiadomo

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno,

powiedzmy napój winopodobny konserwowany dużą ilością siarki, zaprawiony zgniłymi owocami i z data ważnosci do spożycia z tego co pamiętam z wczesnej młodosci biwakowej, ale cicho sza jak śpiewał Grzesiu Turnau :P:P:P:zonk:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno,

powiedzmy napój winopodobny konserwowany dużą ilością siarki, zaprawiony zgniłymi owocami i z data ważnosci do spożycia z tego co pamiętam z wczesnej młodosci biwakowej, ale cicho sza jak śpiewał Grzesiu Turnau :P:P:P:zonk:

Te tanie sa doprawiane też mielonymi szczurami, ale w takiej ilości owoców to kropla w morzu ;)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.