Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, Obawiam się , że będziemy musieli pozbyć się beczek z rumem , jak trafimy na sztorm na Warcie ... chociaż zawsze możemy wyrzucić kogoś za burtę :twisted:

Marsal2, Tylko nie na Śląsku , raz byłem i przekonałem się jak lubią warszawiaków . Kiedy ekspedientka skapnęła się , że jestem warszawiakiem , to specjalnie mówiła do mnie gwarą , mimo tego , że jej tłumaczyłem , że nie rozumiem :evil::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może być w Krakowie, impreza w klimacie bohemy :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak nie na śląsku, to w małopolsce. ;) A tak traktujemy nie tylko warszawiaków. ;) Tak samo obrywa się mieszkańcom sosnowca. :D Chwila... przecież to też warszawiacy. :P

Dobra, na mnie pora. Trzeba się położyć. A raczej odłożyć lapka i zamknąć oczęta. :P Branoc. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, :mrgreen:

mmm palę waniliowe papierosy jak smaczne :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, na Wawelu!! :D We wiadomościach będzie "grupa 'chorych psychicznie' zajęła Wawel. Ogłosili, że Polska napowrót stała się królestwem. Niejaki Mariusz S. został koronowany i zaczyna gromadzić armię..."

Dlaczego nie chcesz po portfela zajrzeć? Ch..a sobie przynajmniej pooglądasz. :P

*Wiola*, to w tym będzie w małopolsce. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, no.. na Wawelu jest już zimny Lech i 50 kilogramow MArychy...

a ja zostanę królewskim błaznem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, kogoś wyrzucić trzeba , ja muszę zostać , bo przecież kapitan statek opuszcza ostatni :mrgreen:

w afice miszyko babmo murzinek , blank czorny , mały lokaty synek , czorno mo matka , łojca czornego , ujka , dziadka i kożdego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a już miałem nadzieję, że będziesz chciała zostać królową. :P Albo przynajmniej królewską nałożnicą. :P

Dobra poważnie uciekam, bo zaczynam głupio pisać. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, nie wiem czy się nadaję, błazen to dla mnie odpowiedniejsza posada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, to dobrze, bo już myślalam, ze zostalam tu sama :D

-- 23 maja 2012, 01:51 --

*Wiola*, zrobimy casting... albo w sumiie... czemu tylko jeden blazen? błaznów nigdy dosyć :D

-- 23 maja 2012, 01:53 --

miałam książke czytać dziś w nocy... a nie tu siedzieć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Jak szybko wychlamy , to nam się kierunki pomylą , wypłyniemy na jakiś ocean i zlot spędzimy na Karaibach . Rano po przebudzeniu , będziemy myśleć , że jesteśmy w Rogowie a tu lipa :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale na Karaibach to chyba nienajgorszy finał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, a jak :D ale terminy z biblioteki gonią ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wyrażacie zgodę, zeby podzieliła sie z Wami czymś osobistym, z czego właśnie zdałam sobie sprawę i co mnie odrobinkę trapi... i czego nie powiedziałabym normalnie, ale mam ochotę powiedzieć to teraz bo jest 3 w nocy, coś mnie opętało, mam dobry humor i jestem po piwie? 8):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie racja , taki finał nie byłby najgorszy , do tego drinki z parasolką , palmy i karaibskie tancerki , wtedy mógłbym tam zostać i nie wracać do Warszawy gdzie co najwyżej napić się mogę wódki , dokoła pooglądać wierzby i podziwiać chór kościelny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.