Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

arhol, to samo zawsze mówię. Jak ktoś przy mnie nawija po niemiecku to łapię się za głowę. :silence:

-- 17 mar 2012, 02:02 --

Angelo24, ich verstehe dich :D W ogóle dobrze to napisałam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, :<< jak to próbuje przeczytać, to jakaś żądza mordu się włącza :mrgreen: . I haate that : <.

Mnie męczyli francuskim, geez, jaki to jest też posrany język, 3/4 liter w wyrazach się nie czyta -,-.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, miałam do wyboru naukę niemieckiego lub francuskiego. Wybrałam to pierwsze, bo nasłuchałam się o koszmarnej nauczycielce od francuskiego, ale chyba złą decyzję podjęłam.

Angelo24, racja, oszczędźmy sobie tych tortur :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, Uczyłem się obydwóch, obydwa są podłe :<. Po 1,5 roku nauki francuskiego, i 3 lat niemieckiego. Z tych 2 języków nie umiem ABSOLUTNIE NIC, jednego języka nie potrafią nauczyć porządnie (ang, choć ten lubie i trochę umiem). a biorą się za 2.

Magia systemu edukacji w tym kraju :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, nie pamiętam, kiedy ostatnio zrobiłam sobie spacer w nocy. Kiedyś nawet jeżeli nie wychodziłam z domu to potrafiłam siedzieć godzinami w oknie i obserwować gwiazdy :> Ale teraz nic mnie z domu nie wyciągnie

-- 17 mar 2012, 02:18 --

arhol, mogę Cię pocieszyć, że z języków obcych oprócz angielskiego i niemieckiego uczę się jeszcze łaciny :o To jest dopiero porażka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Poszedłbym, ale cóż, na osiedlu jest za dużo pseudokibolni :<,żuli i innych... a zresztą, kto by mi o 2 otworzył :<.

Mataforgana, to dopiero przydatne...

Durny system oświaty jest durny :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metaforgano Wciąga i to mocno. Ja lubię w lato poleżeć na trawię i po patrzeć na niebo : ) Tylko warunków brak.. Cholerne zanieczyszczenie światłem..

Część dzieł możecie zobaczyć tutaj - > http://meteorolog.deviantart.com/ Właściwie to tam trafi wszystko co do tej pory znajduje się w innych miejscach więc polecam śledzić ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Niesamowite foty : ).

Mataforgana, Hmm, rozumiem, ja sam "poległem" w 3 klasie :<, za rok muszę skończyć, ale matury chyba nie będę podejmował. (nie mam pomysłu na studia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, ja też nie bardzo wiem, co chcę studiować, choć powoli zaczynam się nad tym zastanawiać.

Angelo24, nigdy nie przestawaj robić zdjęć :uklon:

Póki co przenoszę się do łóżka. Dobranoc Panowie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.