Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy witamy!! :uklon:

no i witajcie :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co tam słychać kochani, gdzies wywędrował moj kabel od neta i zaraz chyba bateria mnie siazie ,ale jeszcze forum przed snem :lol: .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahelka az gdziesz ten niedobry kabel sie podział co, hej

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee a co u ciebie laska, co tam masz z tej fizy ?! :twisted:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabelee a gdzie tam z rana sie wybierasz gdzies?! w niedziele ;)

-- 29 sty 2012, 03:12 --

rezystorki, Wtf? :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no, hej, co słychać?

Słychać dużo :) ciekawy dziś miałem dzień, urodziny współlokatorki, odnowiłem kontakt ze starą znajomą i rozpocząłem nowy projekt. Myślę, że ten dzień przejdzie do historii w moim kalendarzu:)

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow no to super!!! co nie...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.