Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie śpię, przynajmniej jeszcze nie.

okej, okej :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrej Nocy tym, którzy udaja się w kierunku łóżka :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czochraj bobry... :shock::roll:

petruszka hej lady :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no więc dobranoc, śpijcie słodko :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak potrzepani tez wytrzepani,natrzepani...:D....

-- 20 gru 2011, 00:59 --

Dobranoc Kasiu..wyspij sie za mnie..bo@mnie trzepie tylko....

-- 20 gru 2011, 01:03 --

Wierze w reinkarnacje,czy jak wytrzepie mna solidnie w tym wcieleniu odrodze sie jakos przyjemniej..:D...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.