Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwnie mi. Wszyscy tu się znają i, mam wrażenie, tylko ja pozostaję obca... Czy nie...?

- [...] czy ty jesteś chory na umyśle?

- Jasne.

- Jasne? Tak po prostu? Jasne, jesteś chory na umyśle?

- Każdy jest. Jeśli myślisz, że ten czy tamten nie jest wariatem, to znaczy, że mało o nim wiesz. Najważniejsze [...] jest znalezienie kogoś, kogo szaleństwo pasuje do twojego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, cóż, ciężko. W sumie nie będę dłużej przeszkadzać, porozwiązuję sobie sudoku albo coś, może jeszcze później wpadnę. Miłej nocy.

- [...] czy ty jesteś chory na umyśle?

- Jasne.

- Jasne? Tak po prostu? Jasne, jesteś chory na umyśle?

- Każdy jest. Jeśli myślisz, że ten czy tamten nie jest wariatem, to znaczy, że mało o nim wiesz. Najważniejsze [...] jest znalezienie kogoś, kogo szaleństwo pasuje do twojego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, trittico bierze się tuż przed położeniem się do łóżka,jeśli go przesiedzisz to wcale już nie zaśniesz.

Ja już swoje triticco zażyłam i teraz już na pewno umykam

dziś pobudka o 5.30.,ktoś mnie może obudzić :?: mam z tym problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteście ciency jak dupa węża.... :P

-- 24 paź 2011, 02:01 --

Korba, do łóżek pouciekali. Jak ja się zjawiam to zawsze uciekają. TY też, Kasiu, nie możesz spać?

Jacku, mi się już myli dzień z nocą, wszystko zlało się w jedno.... A ja czuję się taka "odklejona"...

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.