Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Z osłów z wiejskiej przynajmniej można się czasami pośmiać. :P Ale ich diety poselskie już nie są takie śmieszne. :evil:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Prezes i PiS powinien zatwierdzić wszystkie psychotropy jako leki refundowane. Wszak oni jadą na prochach. :lol:

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, no tak abstrahując od tego, nie sądzę żebyś był czysty gdybyś stracił swojego klona z jego żoną ... Żarty żartami, no ale myślę, że tutaj troszkę pokory się należy.

-- 23 wrz 2011, 00:17 --

Mad_Scientist, no tak abstrahując od tego, nie sądzę żebyś był czysty gdybyś stracił swojego klona z jego żoną ... Żarty żartami, no ale myślę, że tutaj troszkę pokory się należy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbym został dziwką... znaczy posłem w sejmie, to z buta bym wprowadził to co w Portugalii (jeżeli chodzi o substancje psychoaktywne wszelkiej maści), ale znając mentalność polaków skończyłbym na krzyżu lub jeszcze gorzej.

Gorzej tzn jak? Pod krzyżem? :lol:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym, czy ktoś popierał czy nie, to jednak sama instytucja prezydenta zobowiązuje...

-- 23 wrz 2011, 00:20 --

No tak. Uwolnić wszystkie drugi. Niech się wszyscy zaćpają. Genialne, dobrze jednak, że demokracja ma swoje granice (i nie przytaczaj przykładu z holandi, gdzie spadło zazywanie drugow twardych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, w Portugalii to jednak daje pozytywne rezultaty a prawo działa u nich w ten sposób od 10 lat, więc sam się zastanów czy lepiej jest karać, tak jak teraz, czy edukować społeczeństwo i kontrolować jakość towaru, jednocześnie zmniejszając przestępczość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, Powiem Ci, że Leszka mimo wszystko co o nim mówili jako prezia lubiłem. Co więcej wykazywał rozsądek. Nie jak ta pijana świnia Olek, czy ten ćwierćinteligent Wałęsa. Ale Jarka to za cholerę nie trawię. Chyba w równym stopniu co tego zakłamanego, rudego Donka.

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, Tu mnie miło zaskoczyłeś. Jest to zagorzały antysystemowiec i anty układowiec (za co szczególnie go cenię). Tym bardziej, że są to ważne cechy w czasach postkomunistycznych, gdy SBcy żyją jak bombelki, natomiast osoby przeciwne układowi, znacznie gorzej kończyły i ledwo ciągną do dziś. Ja szanuję tego człowieka, mimo licznych wad i w wielu kwestiach się nie zgadzam, natomiast jest to jedyna osoba moim zdaniem, która mogła by objąć szefostwo w rządzie. Jednak przez 2 lata mieli więcej sukcesów niż jebane PO przez 4. Mimo lepperów, giertychów itd... Z całą pogardą dla tych 2 ostatnich, niestety nie było wyjścia. Na PIS liczę głównie dlatego, że prawdopodobnie nie podniosą podatków i mniej zrujnują gospodarkę. A żeby się żyło lepiej? Taki chuj :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.