Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, a czemu :shock:

Kontakt ze światem rzeczywistym jest dla mnie bolesny. Dzisiaj w sklepie chciałam kopnąć babę w jej wypięte dupsko.

wiola173 ciężkie te dzieci moje...

Edytowane przez Gość

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, tzw. bezstresowe kurwa :evil:

-- 14 wrz 2011, 01:29 --

Neu(e)rotyk szukasz rusałki w głębinach :?:

To nie ja. Niestety. Do cenotów jeszcze mnie nie zaniosło. Ale kto wie... urlop wypada w listopadzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, nawet nie wiesz, jak czesto mam ochote kopnac kogos w wypiete dupsko jak zawadza mi na drodze...

A ja to wcielam w czyn :twisted: Oszczędzam tylko dzieci i staruszki :twisted::mrgreen:

i następny się znalazł :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani ja już wysiadam. Pani nie dostała kopa, bo starszą była. TYLKO DLATEGO :!:

Idę do kasy z koszykiem, obładowana, a ona pochylona lampi się na półę ze słodkościami. Ten nasz śmieszny sklep zrobili samoobsługowym, przez co zmniejszył się 4-krotnie. Mówię do kobiety "przepraszam", a ona napuszona "proszę", po czym nie przesunęła się na centymetr i dalej w te ciasta jak szpak w gnat :evil:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, takie osoby o jakiej piszesz są do odstrzału, mnie zawsze wnerwia jak jest kolejka do kasy przez stare baby co się 15 minut zastanawiają czy na pewno wszystko mają i co chwila jeszcze coś dorzucają do zakupów, a potem, że jednak nie, no naprawdę można się wkurwić, więc tutaj Cię rozumiem i polecam być wredny dla takich osób to kiedyś zrozumieją, że nie są same na świecie :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.