Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Głos_w_głowie,

Rozumiem.Z chęciami tak czasem jest.Raz są a raz ich nie ma.Niestety nie jestem z Bydgoszczy ale jeśli będziesz kiedyś w Łodzi daj znać,zabiorę Cię na Pietrynę.Tam jest tyle fajnych klubów i ogródków.Upijemy się na pohybel smutkom ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cóz,cZasem warto cześć zachować dla siebie :mrgreen:

UUU dziewczynki , działo sie.

a po tym bogato zastawionym stole to czego można było się spodziewać :mrgreen:

-- 01 wrz 2011, 23:34 --

wszyscy uciekli,zrobiłam coś nie tak

886931614_zlot012.thumb.JPG.2c2a4042b2bb683a9b163d27947ef668.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala69, dobranoc

No dawajcie ta bajkę :mrgreen:

Thaela.... :lol:

Za siedmiopa p..nymi rzekami , górami lasami iczym tam jeszcze było królestwo kurestwo, wszyscy sie pierdzieli na potęge a czym ktos więcej i dłuzej tym miał wyzszy status społeczny. Kórestwem rządził wielki k..arz i miał zone... Dobra nie bede dalej boruty robić. Moze kiedys na zlocie opowiem jak tez przyjade , na zywo brzmi lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i miał zone wielka k..we , ale to byał jego druga zona a zpierwsza która padał z wyczerpania po odbyci zbyt wielu stosunków miał sliczna jak słonce córeczke kórewnę. I wielka Ciulwa brała lustreko i mowiła lustereczko, lustereczko powiedz przecie kto jest najwieksza ciulwa na tym swiecie, ty jestęs wielka , ale ciulwa jeszcz ewieksza i niemozesz je doscignąc.

Dobra jak ktos chce nich to pociagnie ja sie wstydzę...i tyle , nie opowiadam wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.