Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

DżejnRołs, aha. Ciekawa jestem rezultatów :)

Widzę, że nadal masz problemy z zasypianiem. Skoro nie chcesz już hydro, to może kup sobie w aptece melatoninę albo Forsen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, w porządku :) Mam nadzieję, że już tak zostanie, tylko przeraża mnie perspektywa schodzenia z leku :/ Naczytałam się mnóstwo złych opinii na ten temat :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, w Twoim przypadku, kiedy jeszcze się nie leczysz, powinnaś unikać czytania tego, bo to jeszcze bardziej nakręca. Zanim rozpoczęłam terapię, często tu wchodziłam (nie byłam jeszcze zarejestrowana) i czytałam różne wątki, po których dostawałam ataków lęku. Teraz większość emocji (związanych z lękiem) mam już wyciszonych więc na spokojnie sobie wszystko czytam, co nie zmienia faktu, że trochę się martwię

-- 5 sty 2014, o 01:05 --

Steviear, hej :) Jeszcze nie odstawiam :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, w Twoim przypadku, kiedy jeszcze się nie leczysz, powinnaś unikać czytania tego, bo to jeszcze bardziej nakręca. Zanim rozpoczęłam terapię, często tu wchodziłam (nie byłam jeszcze zarejestrowana) i czytałam różne wątki, po których dostawałam ataków lęku. Teraz większość emocji (związanych z lękiem) mam już wyciszonych więc na spokojnie sobie wszystko czytam, co nie zmienia faktu, że trochę się martwię

-- 5 sty 2014, o 01:05 --

Steviear, hej :) Jeszcze nie odstawiam :))

Z doświadczenia powiem...że takie czytanie tylko nakręca,niepotrzebnie i lepiej tego unikać,dopiero gdy już przejdzie się koniecznie do działania i coś się niepokojącego dzieje,wtedy szukać ewentualnie rozwiązania....

No i czym prędzej ze znachorem gadać.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.