Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, bo z leksza ch*jem wieje :P Która wskakuje na rurę, coby nam podgrzać atmosferę ? :D

-- 18 lis 2013, 01:56 --

http://irozz.wrzuta.pl/audio/3b8sXoZPRlY/ryczace_dwudziestki_-_pociagnij_ja - ostatnio trzymają się mnie mazurskie klimaty i szanty :D

A nie lepiej sobie miedzy drzwi włożyć ? To daje lepsze poloty niż niejedna panna na rurze :lol: tylko trzeba uważać bo jak masz przesuwne , to może Ci uciac pedraka haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Ty cwany chujku :P Wyjebałeś do śmietnika aż 4 strony konstruktywnego spamu :D Brać hejterska już nigdy Ci tego nie wybaczy :P

-- 18 lis 2013, 02:15 --

ladywind, Wiesz, hardcore, podduszania, odgrywanie ról, rozmaite fetysze, to ja rozumiem - zawsze na propsie :D No ale jakby nie było z drzwiami się jeszcze nie zabawiałem :P Także o mojego "pędraka" się nie obawiaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA pierdole, jutrop muszę się ruszyć, siedzę w chacie już parę tygodni, jestem słaby, ospały, wszystko mi z rąk leci,a po małym spacerze chce mi się rzygać, do tego nie służy mi światło słoneczne, oczy mnie nakłuwają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, u r the best :brawo:

Uciales zbokom zabawę :-)

-ista, tos chlopcze daleko jest w tyle , jak ja , zwykła uzytkowniczka forum muszę Cię naprowadzac, na to co dla Ciebie najlepsze .

No chyba żeś ta krowa co dużo ryczy a mało mleka daje 8) hahah

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, Heh, mi o tym mówić nie musisz :P Ja ostatnimi czasy "powykrzywiany" jeszcze bardziej niż jakaś kaleka portowa dziwka :D

Kaleka portowa dziwka ma przynajmniej co do gara włożyć, do tego może posłuchać morskich opowieści

Btw. Interesuje się ktoś okultyzmem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nekromancja,

Umiesz wskrzeszać zmarłych?

Czy wyjaśniając motyw umieszczenia na swojej ścianie napisu "memento mori" byłaś ze mną aby na pewno szczera? :nono::twisted:

-- 18 lis 2013, 02:38 --

nekromancja, medium, szamanizm, nie wiem w jakim stopniu to podchodzi pod okultyzm

chyba w pełnej rozciągłośći. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nekromancja,

Umiesz wskrzeszać zmarłych?

Czy wyjaśniając motyw umieszczenia na swojej ścianie napisu "memento mori" byłaś ze mną aby na pewno szczera? :nono::twisted:

za dużo się w rpg nagrałeś : D

oczywiście, że byłam, co nie zmienia faktu, że wiele spraw ma swoje drugie dna :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. Interesuje się ktoś okultyzmem?

nekromancja, medium, szamanizm, nie wiem w jakim stopniu to podchodzi pod okultyzm

Śmieszny Crowley, oklepana Goecja, żydowska kabała

TEmple of seth, M.L.O O.N.A

Takie mam wyrywki w głowie, pytanie co może być interesujące, gdzie zacząć ?

Czym jest słowo Da’ath?

W życiu widziałem i słyszałem wiele, tyle że w tedy wydawało mi się to mało interesujące, po prostu były to dla mnie totalne bzdury. Teraz zmieniłem podejście i ciągnie mnie do czegoś Innego. Tyle że jestem aktualnie rozjebany, nie mam już żadnych kontatktów i nie wiem od czego zacżac. Gnoza wydaje sięnajbardziej odpowiednia na początek, bo wielu z niej czerpało, ale pytanie JAK i GDZIE?

-- 18 lis 2013, 01:46 --

Nortt, jak umiesz wywołać szatana to ja się piszę, podpiszę cyrograf i w /cenzura/ rzucę te gówno warte leki ;]

Wydaje mi się że strzelenie sobie w łeb jest remedium na twoje problemy, wywołasz żelaznego szatana który wyłoni się z otchłani otoczony dymem i siarką, penetrującego twoje jesterestwo rozsadzając ci banie, leki nie będą potrzebne :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.