Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Wszędzie niczym rak rozplenił się temat singielstwa i reszty szpeju tego typu.

:mrgreen:

Tyrr, Za tydzień 8 godzinna sesja tattoo,już czujesz ten ból? :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, ho hej

Tyrr, Na znak solidarności mogę sobie urżnąć palec serdeczny i wysłać pocztą.

A tak na poważnie,zobaczę co mi powiedzą za tydzień,pewnie jeszcze też będę szczekał błagając o litość widząc to bzyczące zło później : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jak tam będziesz pozdrów S. ode mnie :mrgreen:

To bzyczące zło wydaje niesamowity, podniecający wręcz dźwięk :smile: Zadaje ból, owszem (w szczególności igły do "kolorowania" :roll::roll::roll: ) ale dla samego dźwięku mogę tam leżeć te 8h 8)

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Myślę że tam się przewinęła już taka armia chłopa...Prawdopodobnie "She don't give a single fuck" (Bez podtekstów perwersy!) Ale no problem 8):lol: .

Co do bólu,liczę że skłonności autodestrukcyjne z samooceny przeniosą się i skupią na ten czas na maszynce,wtedy będzie gyt :lol::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, w takim wypadku pozostaje wypalenie lazorem

[videoyoutube=ZSM5t_0LIi8][/videoyoutube] i cover wypalonej dziary. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, memy i filmiki są obiektami wieloznaczeniowymi,można je naginać i wykorzystywać zależnie do swoich potrzeb,kontekstu.

Co do timingu i czasu użycia - miesiące przeglądania memów, i innych sprawiają że....zaczyna się MYŚLEĆ memami,wyrażać emocje w ten sposób,stają się częścią ciebie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, jeśli tatuaż przedstawiał by jakąś część Ciebie, jakąś Twoją pasję czy cokolwiek takiego to raczej by Ci się nie odwidziało :D Tatuaż to nic takiego, dalej (w PL) wprawdzie kojarzony z jakimś kryminałem itd ale powoli zaczyna się to zmieniać.

Tymczasem minęła kolejna doba więc ruszyłem na kolejny podryw na sympati 8)

Tak sobie myślę, jaki ja jestem /cenzura/ naiwny. Żal

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zgadzam się. Dla mnie przeglądanie memów to codzienny obowiązek. Nawet w największej agonii potrafię to robić. Kiedy nie chciało mi się umyć włosów i wyjść po zakupy, memy zawsze były obecne. To taki nowy sposób komunikacji, który wyrósł na glebie internetu. Kiedyś były ludowe przysłowia, teraz czas na memy!

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, ale że wut?

2mrcg77.jpg

-- 08 lis 2013, 00:45 --

Tyrr,

Tymczasem minęła kolejna doba więc ruszyłem na kolejny podryw na sympati 8)

Tak sobie myślę, jaki ja jestem /cenzura/ naiwny. Żal

>

Nie,nawet ja mam litość,koniec podśmiechujek.

monk.2000, true story.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, A tera ogarniam

gify też są dobre :D.

I zostaw tą gadzinę w spokoju :lol::lol:

-- 08 lis 2013, 00:48 --

anna.anakaia, Tatuaż jest dziecko,chciane-niechciane - ale i tak się już będzie wlec za człowiekiem po wsze czasy :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, nie wiem jak reszta, ale ja pewnie jeszcze z godzinkę posiedzę (niestety o 6 pobudka). Ale z pewnością jeszcze ktoś tu zawita, kto posiedzi dłużej ;)

Btw. fajny avek, taki kulturalny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.