Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, o urwa,ranked :mrgreen: ?

Eune ogólnie to cudowne serwery so,leaverzy,hejterzy,dzieci wojny

West wcale nie lepszy :) Pamiętam kiedyś tam wpajano mi, że na weście jest zajebiście i w ogóle. Przeniosłem się i wytrzymałem 1 dzień :D Trollfest na całego, nie dało się grać

-- 31 paź 2013, 01:47 --

Próbuję rozmawiać z człowiekiem, idzie mi bardzo bardzo kiepsko.

Z nami możesz zawsze porozmawiać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że rozmowa o lolu była, ja się zatrzymałem na G1 i mam dosyć, chyba nie wbiję tej platynki przed końcem sezonu, kiedy dostaję za wygraną 4pkt ;).

Koniec sezonu 11.11 więc trochę czasu masz. Jeśli dostajesz po 4pkt za mecz to znaczy że masz za małe "MMR" na platynę i musisz je odrobić. Przechodziłem dokładnie przez to samo... jak chcesz możemy razem coś pograć. Tylko oczywiście nie teraz bo w robocie jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, ostatnio sprawdzałem i moje MMR jest w porządku, o wiele wyższe od znajomych którzy siedzą w P1/2, miałem pisać do supportu w tej sprawie, ale sobie odpuściłem, podobno, w każdej 1div dostaje się po tyle pkt, ponieważ system chce się upewnić, że zasługujesz na przejście wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio nie gram z uwagi na niekorzystne warunki (spadki FPS'ów i freezy obrazu podczas TF) mnie dobijają, miałem instalować XP, ale wątpię, by to cokolwiek miało zmienić, w której div się znajdujesz i na jakiej pozycji grasz?

Kiya, no co tam? ;).

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, ostatnio sprawdzałem i moje MMR jest w porządku, o wiele wyższe od znajomych którzy siedzą w P1/2, miałem pisać do supportu w tej sprawie, ale sobie odpuściłem, podobno słyszałem, że w każdej 1div dostaje się po tyle pkt, ponieważ system chce się upewnić, że zasługujesz na przejście wyżej.

Skąd wiesz że Twoje mmr jest o wiele wyższe od znajomych z P1?

Co do teorii z 1div - musze ją obalić niestety :P Ostatnio wbijałem znajomemu platynę (zaczynając od bronze...) i zarówno w brąz 1, jak i w silver 1, gold 1 dostawałem normalne ilości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.