Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

pinda, Gorzej,moje wahania nastroju...pff,większość bab w ciąży może mi buty co najwyżej polerować w tej kwestii.

U mnie bez większych zmian,podejście do matury - w zasadzie tyle z jakichś istotnych zmian.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Tyle że zwykle jestem w stanie zbutować to w sobie,nie wpływa to na codzienne funkcjonowanie,ot taki prywatny chałosik i burdel w głowie.

:pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem dzisiaj trochę, ostatnio rzadko bywam na nocnych,ale to wcale nie znaczy ,ze śpię super bo nie śpię, wybudzam sie często w nocy i takie tam pierdoły z zasypianiem,ale az takiego hardkoru nie ma ,ze po kilka dni w ogóle, ale normalnie spać to ja chyba nigdy nie będe , niestety, chyba ,że po wujku zolpi a to bywa ryzykowne na dłuższa metę, to jak związek z degeneratem

Edytowane przez Gość

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty,

od dawna a spotegował sie pare lat temu przy silnej depresji, teraz juz lepiej jest

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.