Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

AnYa88, Wiem że miałaś iść na studia,czyli szkoła średnia za tobą...są różne kursy itp,nie myślałaś by na coś iść (jeśli studia odpadają?)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, myślałam..mam jednak problem by to wszystko ogarnąć..zwłaszcza, że czeka mnie operacja w przyszłym roku...więc nie wiem czy jest sens cokolwiek zaczynać..

PJT, Cześć

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nadgarstek prawy mam do remontu..pozrywane więzadła i odleżyny wewnątrz ręki..po operacji 3 druty w ręce..6 tygodni w gipsie..a potem rehabilitacja i zastrzyki z kwasu hialuronowego..

-- 11 paź 2013, 00:39 --

PJT, trzymam kciuki za udaną operacje

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, współczuję..ale mimo to powodzenia,może uda się zremontować tak jak trzeba..

Ja uciekam,dobranoc wam.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, z biurokracją jest jak z bogiem , to po prostu siła wyższa :mrgreen: a tak na poważnie , to nie znam osoby , której by nie denerwowała biurokracja . Niby urzędy są od załatwiania pewnych spraw , ale z tym " załatwianiem " to przeważnie są spore trudności .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.