Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

jazzowa, słuchasz jazzu?

Oświeć mnie, co w tym fajnego. Ja tylko słucham rocka i popu. A jazz to chyba szczebel wyżej :P

słucham, studiuję i wykonuję ten jazz, więc siłą rzeczy (:

nie każdy gatunek do mnie przemawia, trzeba umieć znaleźć coś dla siebie w każdej muzie!

-- 25 lip 2013, 00:20 --

jazzowa, słuchasz jazzu?

Oświeć mnie, co w tym fajnego. Ja tylko słucham rocka i popu. A jazz to chyba szczebel wyżej :P

słucham, studiuję i wykonuję ten jazz, więc siłą rzeczy (:

nie każdy gatunek do mnie przemawia, trzeba umieć znaleźć coś dla siebie w każdej muzie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie slychac telewizor :D

nie chce mi sie spac, mimo ze nie cierpie na bezsennosc to lubie nie spac w nocy, wszystko ma inny wymiar, bardziej magiczny, jak trzeba cos zrobic to wtedy bardziej koncentruje sie na zadaniach, nic mnie nie rozprasza no i gwiazdy tez sa piekne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, dokładnie. Gwiazdy, nietoperze, dymiące studzienki kanalizacji. :D

Też lubię noc, tę ciszę. Niektórzy się jej boją, też czuję trochę strachu. Ale gdy myślę o śnie, to nie chcę tracić świadomości, jako że z nią się identyfikuję. Dlatego śpię jak już jestem zmęczony, albo mam dość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

davin, Normalnie też nie palę w pomieszczeniach, ale wieczorem gdybym miała wychodzić za każdym razem jak odpalam cygara to biegałabym w kółko ;)

Saraid, A nie wiem nawet, zawsze mam zapasowe paki więc nie liczę ile dokładnie. Ale pewnie zemrę niedługo z papierosem w paszczy ;)

Słuchawki na uszy i muza leci. :D

Ja nie mogę na słuchawkach, bo zaczynam śpiewać i budzę pół okolicy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, oj zależy od humoru co leci. :P Przeszedłem już chyba przez wszystko. :D

Saraid, ale Ty tylko w nocy siedzisz. Aż tak to lubisz?

anna.anakaia, ja nie śpiewam a tak przynajmniej nikogo nie obudze. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, ja lubie siedzieć po nocy po wtedy ma spokój. Słuchawki na uszy i muza leci. :D

jeeeeeeeea! to jest ten klimat :D uwielbiam te chwile, jak czasami w nocy przerwie miedzy zadaniami zakladam sluchawki na uszy, zamykam oczy i skupiam sie tylko na muzyce, ajajajajaajjjj :P

W nocy " wszyscy " śpią ...urzędy , sprawy .Hałas śpi...

Saraid cześć.

wszystko spi, a my nie. z dala od nich wszystkich ;)

socorro, dokładnie. Gwiazdy, nietoperze, dymiące studzienki kanalizacji. :D

Też lubię noc, tę ciszę. Niektórzy się jej boją, też czuję trochę strachu. Ale gdy myślę o śnie, to nie chcę tracić świadomości, jako że z nią się identyfikuję. Dlatego śpię jak już jestem zmęczony, albo mam dość.

czasami moje sny maja duzy zwiazek z rzeczywistoscia :D np. snia mi sie rzeczy ktore robilam w ciagu dnia, albo ludzie, o ktorych duzo mysle, albo sytuacje, ktorych sie boje. ja ogolnie bardzo potrzebuje snu, w sensie ze duzo godzin, inaczej wygladam jak zombie, ale rzadko kiedy sie wysypiam niestety :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasami moje sny maja duzy zwiazek z rzeczywistoscia :D np. snia mi sie rzeczy ktore robilam w ciagu dnia, albo ludzie, o ktorych duzo mysle, albo sytuacje, ktorych sie boje.

Mnie się nigdy nie śnią realne rzeczy, ani ludzie. Jedyną ludzką postacią, która występuje w moich snach jestem ja sama, albo ktoś czy coś jest ze mną ale tego nie widzę.

ja ogolnie bardzo potrzebuje snu, w sensie ze duzo godzin, inaczej wygladam jak zombie, ale rzadko kiedy sie wysypiam niestety :roll:

Ja mam odwrotnie, śpię mało i się wysypiam. Przynajmniej mam długo trwającą dobę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.