Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

BERWICK. Czyżby znowu upojna noc ? Z postu dzisiejszo wczorajszego postu wynika,że wczoraj też była noc z alkocholem.

-- 30 cze 2013, 23:59 --

TOMCIO NERWICA. Właśnie oglądam Czas honoru. ;)

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, dla mnie nic specjalnego , chociaż pasjonuje się historią i oglądam wszystkie filmy o tej tematyce , to ten jakoś wyjątkowo mi nie podchodzi ;)

-- 01 lip 2013, 00:08 --

davin, na kogo stawiasz ? ja kibicuję Brazylii , ale chyba wygra Hiszpania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TOMCIO NERWICA. Powiem szczerzę, że oglądałam ten film, bo nie było nic ciekawszego :P A propo filmów czekam na powtórki serialu " Anna German". Jak dla mnie naprawdę nie samowita osoba, wara do naśladowania. ;)

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TOMCIO NERWICA. Ogólnie z seriali to oglądałam " Annę German " Żałuję, że się już skończyła, a o tematyce wojennej to była ostatnio " Mała Moskwa" , ale jakoś mi się nie spodobała. A komodiowe to "rodzinkę.pl" i w sumie czasem " Prawo Agaty", a ty? ;)

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BEREWICK. Proszę cię nie tnij się. To jest jeden z najgorszych nałogów, sama kiedyś to robiłam i wiem,że to jest totalne bagno i ciężko jest się z tego wyciągnąć. A np. twoje problemy nie wołbyś bardzien rozładować i przemyśleć chodząc na siłownię, bądź uprawiając jakiś sport. O wiele lepiej by ci to na zdrowie wyszło. Ale proszę cię nie TNIJ się !!!!!!!!!

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, nie mam na nic siły ani ochoty z resztą na siłowni są ludzie, czyli społeczeństwo, czyli zło i zagrożenie.

-- 01 lip 2013, 00:32 --

Z resztą spokojnie, dzisiaj się nie potnę, bo już to robiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale każdy człowiek jest inny i nie każdy jest zły. Ja w sumie też teraz mogłabym rozłożyć ręce, ponieważ są wakacje i rok temu była bardzo nie przyjemna sytuacja dla mnie przez którą popadłam najpierw w depresję później w nerwicę lękową. I w tej chwili jagby zła passa wraca czuję to po sobie, ponieważ mam znowu lęki boję się nocy i boję się gdy zasnę mogę się nie obudzić itp. Ale staram się z tym walczyć nie ukrywam,że jest ciężko, bo jest. Jest to w sumie spinaczka na Monte Everest bardzo nie bezpieczna, ale wieżę, że dam radę w końcu wejdę na ten szczyt i powiem tak udało się wygrałam. Więc bardzo Cię proszę nie załamuj się i walcz. Wiem co czujesz mówiąc, że nic Ci się nie chce, ale trzeba jakoś to pokonać. Na pewno masz kogoś w życiu dla kogo warto zyć.

-- 01 lip 2013, 00:42 --

TOMCIO NERWICA. Powiem szczerzę nie zna tych seriali, a jaki to gatunek. Mówisz,że to nie polskie?

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, niestety społeczeństwo nie nadaje się żebym w nim funkcjonował. To zbyt duża trauma.

-- 01 lip 2013, 00:45 --

Niech się społeczeństwo stacza bezemnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berwick przepraszam, że się wtrącam ale tak czytam i sobie pomyślałam, może dobrym rozwiązaniem na początek dla ciebie byłby np worek treningowy, ławeczka albo coś w tym stylu żeby zamiast cięć zrobic coś co cię zajmie i pozwoli się wyżyc. Szkoda niszczyć swoje ciało w ten sposób a psychiki też to nie uleczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]klaudek, Ty nie jesteś zagrożeniem. To forum to enklawa zrzeszająca w większości porządnych ludzi.

-- 01 lip 2013, 00:51 --

ameliaa, robiłem brzuszki, po kilku tygodniach zabrakło mi silnej woli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.