Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

chciałam se otworzyć, ale widzę, że już popołudniu otwarli :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, za 18 minut kolejna doba,to tylko 1080 sekund i następne 86 400 by minęła kolejna :o

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Ten optymizm..impossibru-niemozliwe-ayumu-kato-face-mem-ikona.jpg

-- 20 mar 2013, 23:59 --

Tomcio Nerwica, szkoda czasu na sen :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, sen jest dla słabych :mrgreen: dlatego mi się już oczy zamykają :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, to prawda w końcu wyśpimy się po śmierci :D

Snejana, bo siostra to jest mięczak :D zresztą nie posprzątane a siostrę chce iść spać , jak to tak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, odezwał się :P nabaganił brat to trzeba po sobie posprzątać a nie siostrą się wysługiwać, ja idę sluchac makareny :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.