Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

kapseicyna, Ty mi mówisz coś takiego a ja takiego. Jak mówisz mi o czymś bez składni i między wierszami to nie liczz, że zachowam powagę bo nie wiem czy bawimy się w kabaret czy masz poważny problem. Albo mówisz i nie marnujesz swojego i cudzego czasu albo asta la vista.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, Ty mi mówisz coś takiego a ja takiego. Jak mówisz mi o czymś bez składni i między wierszami to nie liczz, że zachowam powagę bo nie wiem czy bawimy się w kabaret czy masz poważny problem. Albo mówisz i nie marnujesz swojego i cudzego czasu albo asta la vista.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, no więc daruj sobie półsłówka i gry słowne bo nieśmieszne i irytujace. Idę, mam zły humor i mam ochotę wszystkich porozstrzelać. Ide nacieszyć się dwiema godzinami snu, przy dobrej passie.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, no więc daruj sobie półsłówka i gry słowne bo nieśmieszne i irytujace. Idę, mam zły humor i mam ochotę wszystkich porozstrzelać. Ide nacieszyć się dwiema godzinami snu, przy dobrej passie.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem, jednym okiem tu, jednym na telewizorze :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.