Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

freya, W kwestii Rosjan,Japończyków, czy gorzałki :mrgreen: ?

NAD, wszystko z umiarem i będzie git.

Nawet tu dopada mnie zagadnienie równowagi w życiu i postępowaniu :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć w sumie pije,ale bardzo okazyjnie,(raz na 3 miesiące?)

Niekonsekwentny w słowach jestem :o

freya, Zgodność z moimi nihilistycznymi i "zdziadziałymi" poglądami może doprowadzić do depresji i zwątpienia we wszystko :o

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć w sumie pije,ale bardzo okazyjnie,(raz na 3 miesiące?)

Niekonsekwentny w słowach jestem :o

freya, Zgodność z moimi nihilistycznymi i "zdziadziałymi" poglądami może doprowadzić do depresji i zwątpienia we wszystko :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, sama też bardzo rzadko piję. Alkohol ma silne działanie depresyjnie, więc w naszym stanie nie ma co ryzykować.

Twój nihilizm jest momentami przerażający. :mrgreen:

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, sama też bardzo rzadko piję. Alkohol ma silne działanie depresyjnie, więc w naszym stanie nie ma co ryzykować.

Twój nihilizm jest momentami przerażający. :mrgreen:

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Mi tam zwykle gęba się śmieje po alko, ale nie lubię smaku..

Któregoś dnia te poglądy mnie doprowadzą wcześniej do grobowej urny,zresztą,kiedyś wszyscy tak skończymy.

Jak to pięknie i miło "przegrać młodość",oby tak dalej :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Mi tam zwykle gęba się śmieje po alko, ale nie lubię smaku..

Któregoś dnia te poglądy mnie doprowadzą wcześniej do grobowej urny,zresztą,kiedyś wszyscy tak skończymy.

Jak to pięknie i miło "przegrać młodość",oby tak dalej :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Często,bardzo często,nie cały czas..

i to raczej bezsens życia,choć w sumie świata też.

Dla mnie końcem świata będzie moment gdy przestanę istnieć,więc w sumie tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Często,bardzo często,nie cały czas..

i to raczej bezsens życia,choć w sumie świata też.

Dla mnie końcem świata będzie moment gdy przestanę istnieć,więc w sumie tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a mnie to pytanie trapi od kilku miesięcy, po co wszyscy tutaj się męczymy. Dokąd zmierzamy?

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a mnie to pytanie trapi od kilku miesięcy, po co wszyscy tutaj się męczymy. Dokąd zmierzamy?

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Mnie też..

a mimo to nadal robimy swoje,próbuje się nadać temu wszystkiemu sens,mimo tego że skończy się tragedią..

Jak ludzie godzą się z tym bezsensem..czy są tacy którzy się z tym pogodzili?

Czy jak bezmyślne roboty żyją dalej,nie myśląc... :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Mnie też..

a mimo to nadal robimy swoje,próbuje się nadać temu wszystkiemu sens,mimo tego że skończy się tragedią..

Jak ludzie godzą się z tym bezsensem..czy są tacy którzy się z tym pogodzili?

Czy jak bezmyślne roboty żyją dalej,nie myśląc... :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, uważam, że wielu ludzi zupełnie o tym nie myśli. Poruszyłam ten temat na jednej z imprez. Wiesz co się stało? Wszyscy zebrani uznali, że chyba nie mam co robić i sama stwarzam sobie problemy, rozmyślając o sensie istnienia bytu...

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, uważam, że wielu ludzi zupełnie o tym nie myśli. Poruszyłam ten temat na jednej z imprez. Wiesz co się stało? Wszyscy zebrani uznali, że chyba nie mam co robić i sama stwarzam sobie problemy, rozmyślając o sensie istnienia bytu...

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Obie strony mają racje - może lepiej o tym nie myśleć,ale warto też czasem pomyśleć "po co ten cały wyścig szczurów"

Ja przynajmniej narazie,już pomijając moje przyziemne wady i defekty - nie potrafie "ot tak" sobie żyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Obie strony mają racje - może lepiej o tym nie myśleć,ale warto też czasem pomyśleć "po co ten cały wyścig szczurów"

Ja przynajmniej narazie,już pomijając moje przyziemne wady i defekty - nie potrafie "ot tak" sobie żyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, o tak. Na pewno byłaby szczęśliwsza, gdybym o tym nie myślała. Cały czas szukam jakiegoś ratunku, ale nie potrafię go znaleźć. Jak mam przestać myśleć o materii, skoro bez przerwy mnie otacza?

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, o tak. Na pewno byłaby szczęśliwsza, gdybym o tym nie myślała. Cały czas szukam jakiegoś ratunku, ale nie potrafię go znaleźć. Jak mam przestać myśleć o materii, skoro bez przerwy mnie otacza?

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Można jedynie odwlekać to co nieuniknione,pogodzić się z "tragedią",to też w pewnym sensie ratunek,nawet lepszy niż nie myślenie...

tylko jak się z tym pogodzić...?

z premedytacją to przyspieszyć?

ech..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Można jedynie odwlekać to co nieuniknione,pogodzić się z "tragedią",to też w pewnym sensie ratunek,nawet lepszy niż nie myślenie...

tylko jak się z tym pogodzić...?

z premedytacją to przyspieszyć?

ech..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.