Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

freya, to super :yeah: tak trzymać :mrgreen:

luk_dig, a ja jak byłam mała to chciałam być płatnym zabójcą, bo obejrzałam Leona Zawodowca :pirate::mrgreen: ale to Twoje lepsze :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, to super :yeah: tak trzymać :mrgreen:

luk_dig, a ja jak byłam mała to chciałam być płatnym zabójcą, bo obejrzałam Leona Zawodowca :pirate::mrgreen: ale to Twoje lepsze :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale leon ma świetny klimat, a piosenka stinga na koniec ryje mózg klimatem,toć czysta epickość.

Pomyśleć że ludzie konstruują takie ustrojstwa (albo i silniejsze)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Car_bomba

Kiedy do zaszlachtowania 2 osoby wystarczy kogoś zadźgać albo pobić,jesteśmy ciekawym gatunkiem..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale leon ma świetny klimat, a piosenka stinga na koniec ryje mózg klimatem,toć czysta epickość.

Pomyśleć że ludzie konstruują takie ustrojstwa (albo i silniejsze)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Car_bomba

Kiedy do zaszlachtowania 2 osoby wystarczy kogoś zadźgać albo pobić,jesteśmy ciekawym gatunkiem..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, urzęd skarbowy też można sprzątnać 8)

Saiga, leon jest cudny film :105: oglądalam go klika razy, ale zawsze bez końcówki bo chce mi się beczeć :why::D

-- 10 mar 2013, 01:04 --

NAD, ale my nie pijemy dużo, grzeczni jesteśmy :D zresztą sobota jest 8)

A przepraszam, już niedziela! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, urzęd skarbowy też można sprzątnać 8)

Saiga, leon jest cudny film :105: oglądalam go klika razy, ale zawsze bez końcówki bo chce mi się beczeć :why::D

-- 10 mar 2013, 01:04 --

NAD, ale my nie pijemy dużo, grzeczni jesteśmy :D zresztą sobota jest 8)

A przepraszam, już niedziela! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mnie zbiera spanie (odkąd nie studiuję w koncu mogę normalnie spać, ale fenomen :mrgreen: ) żegnam się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mnie zbiera spanie (odkąd nie studiuję w koncu mogę normalnie spać, ale fenomen :mrgreen: ) żegnam się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Zapominam że rosjanie powinni mieć osobną planetę, a Japończycy osobny internet... :mrgreen:

Snejana, ostatnie sceny to czysta epickość :o

NAD, Ja nie pije,życie jest dla mnie wystarczająco już nudne i równocześnie absurdalne i po*ebane, jak i rzeczywistość,po co gorzałka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Zapominam że rosjanie powinni mieć osobną planetę, a Japończycy osobny internet... :mrgreen:

Snejana, ostatnie sceny to czysta epickość :o

NAD, Ja nie pije,życie jest dla mnie wystarczająco już nudne i równocześnie absurdalne i po*ebane, jak i rzeczywistość,po co gorzałka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, W kwestii Rosjan,Japończyków, czy gorzałki :mrgreen: ?

NAD, wszystko z umiarem i będzie git.

Nawet tu dopada mnie zagadnienie równowagi w życiu i postępowaniu :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.