Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mara_, chrapanie to koszmar. Mój ojciec ma tą przypadłość i czasami przez cały korytarz go słychać. :-|

-- 09 mar 2013, 01:16 --

Snejana, haha, wiesz Saiga ma całkowitą rację total nołlajf. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, chrapanie to koszmar. Mój ojciec ma tą przypadłość i czasami przez cały korytarz go słychać. :-|

-- 09 mar 2013, 01:16 --

Snejana, haha, wiesz Saiga ma całkowitą rację total nołlajf. :D

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, byle waluty sporo było :mrgreen:

chrapanie, u mnie podobnie - ojciec jak świszczy jak zafajdany parowóz z XX wieku :P ,mi też się zdarza świszczeć przy chorobie jak źle dziurki od nosa się zatkają :lol:

freya, tzn,kto jest nołlajfem :o ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, byle waluty sporo było :mrgreen:

chrapanie, u mnie podobnie - ojciec jak świszczy jak zafajdany parowóz z XX wieku :P ,mi też się zdarza świszczeć przy chorobie jak źle dziurki od nosa się zatkają :lol:

freya, tzn,kto jest nołlajfem :o ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój ojczym też ma ten problem, on ma na dodatek chore zatoki, w tym roku znów idzie na jakiś zabieg... on jak zacznie chrapać to ściany się trzęsą :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój ojczym też ma ten problem, on ma na dodatek chore zatoki, w tym roku znów idzie na jakiś zabieg... on jak zacznie chrapać to ściany się trzęsą :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, rację masz :D Ale Saiga pewnie i tak zaraz powie, że on większy nołlajf :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, rację masz :D Ale Saiga pewnie i tak zaraz powie, że on większy nołlajf :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Dobry nołlajf nie jest zły,jedyne co powoduje to niezaradność życiową,odcięcie od świata,zdziwaczenie,problemy w relacjach z ludźmi,same fajne rzeczy :mrgreen:

No dobra,musiałem zdemonizować,ale i tak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, Dobry nołlajf nie jest zły,jedyne co powoduje to niezaradność życiową,odcięcie od świata,zdziwaczenie,problemy w relacjach z ludźmi,same fajne rzeczy :mrgreen:

No dobra,musiałem zdemonizować,ale i tak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie ja i tak myślę, że jezeli mam sie meczyc w relacjach z innymi to wolę nołlajf, nic na siłę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie ja i tak myślę, że jezeli mam sie meczyc w relacjach z innymi to wolę nołlajf, nic na siłę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że u mnie nołlajf wiąże się też z nałogowym czytaniem książek. Lubię to! :D

-- 09 mar 2013, 01:35 --

NAD, tak. W zeszłym roku w okresie luty, marzec, kwieceń, maj - praktycznie nie sypiałam.

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że u mnie nołlajf wiąże się też z nałogowym czytaniem książek. Lubię to! :D

-- 09 mar 2013, 01:35 --

NAD, tak. W zeszłym roku w okresie luty, marzec, kwieceń, maj - praktycznie nie sypiałam.

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, O,też lubię czytać,choć ostatnio mniej...

Snejana, jeśli spędzasz 16h dziennie przy pc - jesteś większym nołlajfem

Fakt,jest to wygodniejsze - ale jeśli staje się ucieczką od życia,ciągle i ile się da - jest to złe zjawisko..

Muszę iść do psychologa czy psychoterapeuty,ale nie tak jak ostatnio,gdzie to była strata 100 zł :mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.