Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, straszna rutyna i monotonia :-| a ja jednak pójdę do studni po wodę na herbatę :P ostatnio już nawet mniej robali w niej pływa :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, straszna rutyna i monotonia :-| a ja jednak pójdę do studni po wodę na herbatę :P ostatnio już nawet mniej robali w niej pływa :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, jak to dziadek mawia: ,,bo natasia to nie do łopaty" i chociaż własne dzieci po polu ganiał to: ,,natasia na żadne wiśnie nie pojedzie i jak jej pieniądze potrzebne to ja jej dam!". O czymś to świadczy. :D

Tomcio Nerwica, oj chłopcze. Jakby to było takie proste to ja już bym brykała.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, jak to dziadek mawia: ,,bo natasia to nie do łopaty" i chociaż własne dzieci po polu ganiał to: ,,natasia na żadne wiśnie nie pojedzie i jak jej pieniądze potrzebne to ja jej dam!". O czymś to świadczy. :D

Tomcio Nerwica, oj chłopcze. Jakby to było takie proste to ja już bym brykała.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, :)

Tomcio Nerwica, czemu brat tak sądzi? :P o w koncu troche mniej będzie śmierdzieć w domu, brat mydła nie pożałuje na niego :P

-- 27 lut 2013, 01:49 --

LilaWolken, Też bym coś zjadła, w ogóle cały dzień dziś mam gastro jakieś :P (a w sumie to wczoraj już :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, :)

Tomcio Nerwica, czemu brat tak sądzi? :P o w koncu troche mniej będzie śmierdzieć w domu, brat mydła nie pożałuje na niego :P

-- 27 lut 2013, 01:49 --

LilaWolken, Też bym coś zjadła, w ogóle cały dzień dziś mam gastro jakieś :P (a w sumie to wczoraj już :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no w sumie to się brat nie myli :P lew to powienien dziekować a nie się denerwować... w sumie to pazury też mu trzeba obciąć! nie dość, że kanape złamał to jeszcze ją poobdzierał :P

-- 27 lut 2013, 01:57 --

LilaWolken, oj tam, ja dzisiaj jadłam hamburgera w shake'u czekoladowym :roll: dobry był :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no w sumie to się brat nie myli :P lew to powienien dziekować a nie się denerwować... w sumie to pazury też mu trzeba obciąć! nie dość, że kanape złamał to jeszcze ją poobdzierał :P

-- 27 lut 2013, 01:57 --

LilaWolken, oj tam, ja dzisiaj jadłam hamburgera w shake'u czekoladowym :roll: dobry był :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, my też nie mamy czasem pojęcia o czym piszemy :mrgreen:

a jedzenie to przecież taka ważna częśc zycia 8) chwila bez jedzenia chwilą zmarnowaną! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, my też nie mamy czasem pojęcia o czym piszemy :mrgreen:

a jedzenie to przecież taka ważna częśc zycia 8) chwila bez jedzenia chwilą zmarnowaną! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jogurcik dobry!

-- 27 lut 2013, 02:07 --

"Właśnie mi się przypomniało, że mam w lodówce jogurt, więc pomyślałem, że bym go se chętnie zjadł, ale z drugiej strony jak już mam jeść, to wolałbym zjeść kebaba, tylko, że nie mam kebaba.

I tak z euforii popadłem w melancholię."

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jogurcik dobry!

-- 27 lut 2013, 02:07 --

"Właśnie mi się przypomniało, że mam w lodówce jogurt, więc pomyślałem, że bym go se chętnie zjadł, ale z drugiej strony jak już mam jeść, to wolałbym zjeść kebaba, tylko, że nie mam kebaba.

I tak z euforii popadłem w melancholię."

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.