Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, :yeah:

Tomcio Nerwica, postaraj się braciszku, bo ciężko mnie wkurzyć teraz :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :yeah:

Tomcio Nerwica, postaraj się braciszku, bo ciężko mnie wkurzyć teraz :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, eh te uroki życia w transylwani :roll: może teraz ja się namacham siekierą? :mrgreen: brat może Cię ogolić? :twisted:

LilaWolken, ten koty są super :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, eh te uroki życia w transylwani :roll: może teraz ja się namacham siekierą? :mrgreen: brat może Cię ogolić? :twisted:

LilaWolken, ten koty są super :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, a mjuzik tez :D

Tomcio Nerwica, o rany z ludzkim bratem sobie nie radzę, a co dopiero z bratem-wampirem :P wtedy to brat wylatuje z domu :P a siekierą tylko tak sobie macham :yeah::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, a mjuzik tez :D

Tomcio Nerwica, o rany z ludzkim bratem sobie nie radzę, a co dopiero z bratem-wampirem :P wtedy to brat wylatuje z domu :P a siekierą tylko tak sobie macham :yeah::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, eee to nie :P ale zaraz się dziabnę jakimś nożem i sprzedam szklankę krwi jakiemuś wampirowi za dobre pieniądze :P ok , tylko siostra się odsunie od telewizora :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, eee to nie :P ale zaraz się dziabnę jakimś nożem i sprzedam szklankę krwi jakiemuś wampirowi za dobre pieniądze :P ok , tylko siostra się odsunie od telewizora :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat to by nawet wlasna krew sprzedał dla hajsu :P hm juz wiem dlatego ostatnio się jakaś taka osłabiona czuję rano i pokłóta... brat mi w nocy krew podprowadza? :evil: ups chyba dziabnęłam telewizor niechcący :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat to by nawet wlasna krew sprzedał dla hajsu :P hm juz wiem dlatego ostatnio się jakaś taka osłabiona czuję rano i pokłóta... brat mi w nocy krew podprowadza? :evil: ups chyba dziabnęłam telewizor niechcący :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, na wszystkim można zarobić :P ja ? nieee ... no dobra raz to zrobiłem , ale wampir wypluł i powiedział , że niedobra :P mówiłem kur.wa , że tak się skończy :evil::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.