Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

LilaWolken, lubię naleśniki :P ale weź sie nade mną nie znęcaj :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, lubię naleśniki :P ale weź sie nade mną nie znęcaj :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedobór siarki ,,,,na bank. organizm sam wyczuwa co jest mu w danej chwili potrzebne.Też tak mam.

lol, dobrze wiedzieć. nigdy bym nie zgadł że w cebuli są związki siarki :)

thx

-- 19 lut 2013, 02:44 --

Mushroom, NIEDOBÓR COMY!

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Nie lubię Comy, dla mnie każda dawka to overdose :)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedobór siarki ,,,,na bank. organizm sam wyczuwa co jest mu w danej chwili potrzebne.Też tak mam.

lol, dobrze wiedzieć. nigdy bym nie zgadł że w cebuli są związki siarki :)

thx

-- 19 lut 2013, 02:44 --

Mushroom, NIEDOBÓR COMY!

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Nie lubię Comy, dla mnie każda dawka to overdose :)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, no ale jesteś usprawiedliwiona przez chorobę , a póżniej znów do roboty :P

Snejana, i jeszcze powinien wydedukować , że niedobra dla brata :P

racja po co tak od razu, najpierw wałkiem zbiję

prędzej ja zbije fortunę i ucieknę od siostry :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, no ale jesteś usprawiedliwiona przez chorobę , a póżniej znów do roboty :P

Snejana, i jeszcze powinien wydedukować , że niedobra dla brata :P

racja po co tak od razu, najpierw wałkiem zbiję

prędzej ja zbije fortunę i ucieknę od siostry :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jeszcze powinien wydedukować, że to dlatego, że brat jest dla niej niedobry :P

prędzej ja zbije fortunę i ucieknę od siostry

zbije brat jakaś panią o imieniu Fortuna? :o nieładnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jeszcze powinien wydedukować, że to dlatego, że brat jest dla niej niedobry :P

prędzej ja zbije fortunę i ucieknę od siostry

zbije brat jakaś panią o imieniu Fortuna? :o nieładnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jeśli by wydedukował coś takiego , to sporo by stracił w moich oczach :P

bije brat jakaś panią o imieniu Fortuna? nieładnie

siostra mnie nie łapie za słowa ... nie ucieknę od siostry bo nie mam kasy i nikt mi obiadu nie zrobi , ale pomarzyć zawsze można :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jeśli by wydedukował coś takiego , to sporo by stracił w moich oczach :P

bije brat jakaś panią o imieniu Fortuna? nieładnie

siostra mnie nie łapie za słowa ... nie ucieknę od siostry bo nie mam kasy i nikt mi obiadu nie zrobi , ale pomarzyć zawsze można :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę sobie, bo już mnie oczy bolą od komputera, chyba się starzeję :-| dobranoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę sobie, bo już mnie oczy bolą od komputera, chyba się starzeję :-| dobranoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale powinien to wydedukować, bo to prawda jest :P Jest brat na mnie skazany :twisted: ale przecież ja dobra jestem :angel:staram się :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale powinien to wydedukować, bo to prawda jest :P Jest brat na mnie skazany :twisted: ale przecież ja dobra jestem :angel:staram się :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, nieee :P nie zasne pewnie o 5 czy 6, ale moje oczy mnie wykoncza zaraz :P ide leżeć sie patrzeć w sufit po ciemku :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.