Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, kiedy szkoła jest spoko..

Tomcio Nerwica, żyję sobie ładnie, grzecznie. Staram się organizować sobie czas, być taka prospołeczna i w ogóle taką OSOM osobą. Gdyby nie to chorowanie i pała z polskiego mogłabym rzec, że na pełnym etacie zajmuję się pławieniem w szczęściu.

A z technicznych rzeczy to byłam w sobotę na zakupach z psiapsiółką, w niedzielę u babci na obiedzie, drugiej kolezanki i na koncercie Comy. Teraz sobie tak cierpię na nie ruszanie i gorączkę.

-- 19 lut 2013, 00:33 --

Snejana, chcę to zobaczyć, gdzie mój popcorn. Xd

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, kiedy szkoła jest spoko..

Tomcio Nerwica, żyję sobie ładnie, grzecznie. Staram się organizować sobie czas, być taka prospołeczna i w ogóle taką OSOM osobą. Gdyby nie to chorowanie i pała z polskiego mogłabym rzec, że na pełnym etacie zajmuję się pławieniem w szczęściu.

A z technicznych rzeczy to byłam w sobotę na zakupach z psiapsiółką, w niedzielę u babci na obiedzie, drugiej kolezanki i na koncercie Comy. Teraz sobie tak cierpię na nie ruszanie i gorączkę.

-- 19 lut 2013, 00:33 --

Snejana, chcę to zobaczyć, gdzie mój popcorn. Xd

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, jak zostanę to dam znać :P Brakowało tu Twojego sposobu pisania tak btw. :P

-- 19 lut 2013, 00:36 --

Mushroom, jak ucieka to pół biedy, gorzej jak go pogryziesz i połkniesz :shock::lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, jak zostanę to dam znać :P Brakowało tu Twojego sposobu pisania tak btw. :P

Mushroom, jak ucieka to pół biedy, gorzej jak go pogryziesz i połkniesz :shock::lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ronin, bo shogun to chyba jakiś ważniak bardziej :P

-- 19 lut 2013, 00:38 --

LilaWolken, no masz taki specyficzny styl pisania :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ronin, bo shogun to chyba jakiś ważniak bardziej :P

-- 19 lut 2013, 00:38 --

LilaWolken, no masz taki specyficzny styl pisania :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, to słyszałam, Bear Grylls się pewnie z tego śmieje. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, to słyszałam, Bear Grylls się pewnie z tego śmieje. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, bo jak połkniesz to nie żyje, a jak ucieknie to może wrócić jak zaśniesz... ;)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, bo jak połkniesz to nie żyje, a jak ucieknie to może wrócić jak zaśniesz... ;)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.