Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jakie elementy we współczesnej modzie Was wnerwiają?

Grouchy

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nic, zreszta jesli nie lubie czegos nosic to nie musze, moga jest teraz bardzo zroznicowana.

Ciesze sie, ze styl lumpa w szerokich ubraniach jest modny, bo taki jest wygodny.

Czekam az plamy z jedzenia na ubraniu beda modne, bo nie potrafie normalnie jesc i sie nie pobrudzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubrania, które kończą się w pasie, a reszta brzucha wychodzi na wierzch 😕 

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Ой, пропадет он говорил, твоя буйна голова.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Grouchy napisał(a):

To dlaczego dopiero teraz ludzkość na to wpadła?

nei wiem czy teraz moim zdaniem od dawan ludzie znaja klapki kiedys mieli jedne buty to uzywali ich tylko do kosciola to ciezko zeby mili klapki

jak klapki wygodne to mozna wszedzie w nich isc tylko jest ryzyko ze jak sie zerwia to wraca sie boso. 

wiem co mi sie nie podoba to krowie kolo w nosie nie wiem jak to sie nazywa @lily was here pomóż z nazwą tego paskudztwa  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Grouchy napisał(a):

To dlaczego dopiero teraz ludzkość na to wpadła?

W cieplych krajach od dawna sie chodzi w klapkach wiec ludzkosc jako taka juz dawno na to wpadla. U nas tez nie jest to chyba jakas nowa moda, jedne klapki mam od 20 lat i 20 lat temu tez w nich chodzilam po ulicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

W cieplych krajach od dawna sie chodzi w klapkach wiec ludzkosc jako taka juz dawno na to wpadla. U nas tez nie jest to chyba jakas nowa moda, jedne klapki mam od 20 lat i 20 lat temu tez w nich chodzilam po ulicy.

No nie wiem, widzę to dopiero od niedawna.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwuje mnie szybka moda, przez co ciuchy w sieciowkach są tandetne, a kosztują więcej. Zamawiam już teraz przeważnie przez internet lub szukam w lumpach. Nie mogę powiedzieć co mnie wnerwia, bo moda jest co tydzień inna. Co do klapek, to kiedyś lubiłam chodzić w skarpetkach i klapkach. Teraz chodzę rzadko, w takich korkowych w zamszowych paskach w kolorze beżu lub brązu, ale już bez skarpet 😁

Nie chodzi o to, że nie interesuje mnie to co mówią inni. Robię to na co mam ochotę ponieważ mam nadzieję w ten sposób otworzę umysł innych ludzi, to też sprawia, że będą myśleli inaczej. Więc w pewnym sensie zależy mi na nich, ale generalnie nie mam dużego uznania dla gatunku ludzkiego. ~~~ Marilyn Manson 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klapki to super buty pamietam jak raz wynajelismy przewodnika gorskiego ktory w japonkach wszedl gdzies na 2 kilometry i to nie jak w tatrach ze zaczal wchodzic od 1500m i wszedl na 2km ale wchodzil od poziomu morza. my w normalnych butach nie moglismy go dogonic :D 

nie doceniasz po prostu klapków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi