Skocz do zawartości
Nerwica.com

Do tych co odeszli

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

Ogólnie Dalila też mi wysłała screeny jakichś rozmów gościa, co był adminem kiedyś, i pisał z adminem shadowem, i tego shadowa też nie lubi za bardzo, więc to też pewnie się przyczyniło do tego, że stąd odeszła, a takie traktowanie innych użytkowników z góry i bez szacunku też mi się nie podoba za bardzo. :P A tutaj ostatnio się tak zrobiło trochę. 

Ja teraz też staram się ograniczyć internety i fora internetowe, wczoraj cały dzień spędziłem offline na zewnątrz, dzisiaj tez idę sobie a to do lasu, a to na miasto, a to nad wodę, i jak najmniej ekranu i internetu. :D 

A u Dalila spoko, pewnie :D Pojechała nad morze teraz, ja jadę we Wrześniu z krewnymi. :P 

Dalila na pewno jest bardzo szczęśliwa że się z nami tym podzieliłeś 

3 godziny temu, Fuji napisał(a):

Zresztą... jak Cię gdzieś nie chcą to nie ma co na siłę się tego trzymać. 

To jest taka nauczka dla niej. Wkładała Tyle energii przez lata tutaj i spora część tego poszła jak krew w piach.  

Ja tutaj dla nikogo wrogiem nie jestem.

Może i bym coś pisał... ale co i po co...

Czasami lepiej przemilczeć.

Po co te kłamstwa? Sama odeszła, nikt jej nie wyganiał. Ta egzaltacja naprawdę robi się śmieszna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, KochamElciee napisał(a):

Ogólnie Dalila też mi wysłała screeny jakichś rozmów gościa, co był adminem kiedyś, i pisał z adminem shadowem, i tego shadowa też nie lubi za bardzo, więc to też pewnie się przyczyniło do tego, że stąd odeszła, a takie traktowanie innych użytkowników z góry i bez szacunku też mi się nie podoba za bardzo. :P A tutaj ostatnio się tak zrobiło trochę. 

Ja teraz też staram się ograniczyć internety i fora internetowe, wczoraj cały dzień spędziłem offline na zewnątrz, dzisiaj tez idę sobie a to do lasu, a to na miasto, a to nad wodę, i jak najmniej ekranu i internetu. :D 

A u Dalila spoko, pewnie :D Pojechała nad morze teraz, ja jadę we Wrześniu z krewnymi. :P 

Po co takie rzeczy piszesz kogo Dalila lubi, a kogo nie?

Shadow jest wlasnie ok, nie zauwazylam, zeby kogos traktowal z gory, wrecz przeciwnie, jest dosyc wyrozumialy i nie banuje Cie za glupoty, ktore o nim wypisujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElciee napisał(a):

Dam Ci dobrą radę: jak już coś o kimś chcesz pisać to o ile nie miałbyś odwagi powiedzieć mu dokładnie tego samego prosto w oczy - to zamilknij i w ogóle się nie odzywaj, bo widzę ze lubisz sobie gębę wycierać tym że ktoś coś powiedział.

Edytowane przez Noire Panthere

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi