Skocz do zawartości
Nerwica.com

Witam wszystkich 🍀

gabrysia38

Rekomendowane odpowiedzi

Życie pisze różne scenariusze, ale jako 38-letnia, zielonooka blondynka wciąż mam w sobie cząstkę  optymizmu, którym chcę zarażać innych- mimo wielu trudności .. Jestem dzieckiem DDD, mam męża alkoholika który właściwie jest już jedna nogą na tamtym świecie ..Przeżyłam 4 poronienia i od 15 lat sama ogarniam dzieci , dom i wszytko inne ..
 Cenię sobie szczere rozmowy – zarówno te o rzeczach błahych, jak i o głębokich życiowych doświadczeniach. Uważam, że wspieranie drugiego człowieka bez krytyki i zbędnych komentarzy ma wielką moc. Dlatego jestem na tej stronie ponieważ lubię pomagać innym a przede wszystkim ich wysłuchać bez głupiego gadania typu weź się w garść ..W końcu pomagając innym, pomagamy też sobie, a otwarte serce naprawdę czyni cuda 💚 Nadzieja umiera ostatnia ...Pozdrawiam wszystkich serdecznie 🍀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, gabrysia38 napisał(a):

Życie pisze różne scenariusze, ale jako 38-letnia, zielonooka blondynka wciąż mam w sobie cząstkę  optymizmu, którym chcę zarażać innych- mimo wielu trudności .. Jestem dzieckiem DDD, mam męża alkoholika który właściwie jest już jedna nogą na tamtym świecie ..Przeżyłam 4 poronienia i od 15 lat sama ogarniam dzieci , dom i wszytko inne ..
 Cenię sobie szczere rozmowy – zarówno te o rzeczach błahych, jak i o głębokich życiowych doświadczeniach. Uważam, że wspieranie drugiego człowieka bez krytyki i zbędnych komentarzy ma wielką moc. Dlatego jestem na tej stronie ponieważ lubię pomagać innym a przede wszystkim ich wysłuchać bez głupiego gadania typu weź się w garść ..W końcu pomagając innym, pomagamy też sobie, a otwarte serce naprawdę czyni cuda 💚 Nadzieja umiera ostatnia ...Pozdrawiam wszystkich serdecznie 🍀

Cześć i czołem, miłego pobytu 🙂

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Jurecki napisał(a):

@gabrysia38 zielonookich jest trudno spotkać, mało jest zielonookich ludzi :smile:

Ja znałem dziewczynę która miała jedno oko zielone a drugie niebieskie.

Podobno to najrzadszy kolor na świecie 🙂

5 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Cześć Gabi ❤️🍊🍒🌷

Witaj 🍀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, gabrysia38 napisał(a):

Podobno to najrzadszy kolor na świecie 🙂

Lubię zieleń, lubie naturę, las, łąki, dawniej dużo czasu spędzałem w polu, lesie :smile:

Maluch, Fiat 126 w 90 latach wybrałem zielony razem z żoną :D

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi