Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jakie macie plany jakby wojna się zaczęła u nas?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Rozważałem też opcję ucieczka do Rosji :D Skoro to oni są agresorem, to w Moskwie pewnie żyłoby się bezpiecznie. Chyba można tam polecieć przez Turcję. 

Kiedyś pisałem z fajną dziewczyną z rosyjskim obywatelstwem, ale niestety nasze drogi się rozeszły, a jak pisałem jej, żeby mnie zabrała do Moskwy, to odmówiła, niestety.

Rosjanki są ładne :P 

Najgorszy pomysl, moglbys skonczyc w wiezieniu lub obozie filtracyjnym, z ktorego wielu nie wychodzi i nie wiadomo co sie z nimi stalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Grouchy napisał(a):

Gdy mnie będą chcieli wezwać aby nadać przydział to wtedy się zgłaszam na komisję.

No wtedy to chyba stajesz przed komisją z automatu nie wiem jak to wygląda, raczej powtórna się wtedy ma i nie trzeba się zgłaszać no bo jak 

24 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Możliwe, że tak, ale kto to wie. Może nie byłoby tak źle. Moja dawna koleżanka normalnie mieszkała w Moskwie, gdy pisaliśmy, a potem latała do Europy.

Kiedyś poznałem kolegę w internecie, który wyemigrował do Chin i poznał sobie dziewczynę chinkę, i pisał mi, że podobno chinki bardzo lecą na białych europejczyków. Proponował mi, żebym tam poleciał i znalazł sobie zespół muzyczny, ale gdzie ja polecę do Chin 😛 Jednak tam też może być bezpiecznie wylecieć. Tam, to się chyba nikomu nic nie stanie za bardzo, kto niby zaatakowałby Chiny?

Co ty jak do Rosji wzieliby cie za szpiega, albo zwerbowali a potem zutylizowali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Możliwe, że tak, ale kto to wie. Może nie byłoby tak źle. Moja dawna koleżanka normalnie mieszkała w Moskwie, gdy pisaliśmy, a potem latała do Europy.

Kiedyś poznałem kolegę w internecie, który wyemigrował do Chin i poznał sobie dziewczynę chinkę, i pisał mi, że podobno chinki bardzo lecą na białych europejczyków. Proponował mi, żebym tam poleciał i znalazł sobie zespół muzyczny, ale gdzie ja polecę do Chin 😛 Jednak tam też może być bezpiecznie wylecieć. Tam, to się chyba nikomu nic nie stanie za bardzo, kto niby zaatakowałby Chiny?

Chiny to niby spoko, ale wtedy to już za późno, bo jak beda sojusznikiem to też mogą Cię wziąć za szpiona :D lepiej wyczuć moment i wcześniej rozważać wyjazdy niż po wybuchu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

No ja tam rusofobem nie jestem, i strzelać do rusków bym nie strzelał, więc ja podziękuje za taką wojnę :D 

Pare lat tamu siedziałem na innym forum, i miałem tam kolegę rosjanina to był spoko. :D 

Nie musisz być rusofobem, to weź przykład z tygrysa i idź na kolaboracje:p zartujem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak macie albo planujecie jakieś zapasy albo plecak ewakuacyjny to polecam racje żywnościowe seven oceans. Kieeeedys dawno temu kupiłem dwie paczki i tak leżały i leżały a ostatnio nie miałem co zjeść i mi się przypomniało o nich i mówię spróbuję. Ale to fajne w smaku jak się z wodą rozrobi.

I teraz znowu muszę kupić nowe bo w końcu całe opakowanie zjadłem xd

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi