Skocz do zawartości
Nerwica.com

Leki ziołowe na depresję? Offtop (ai i spółka)

Heledore

Rekomendowane odpowiedzi

@Verinia jaki jest sens tworzenia tematów, których 90% to wypociny AI? Przecież to się mija z celem isnienia forum. Wystarczyłby sam Twój wstęp.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Heledore napisał(a):

@Verinia jaki jest sens tworzenia tematów, których 90% to wypociny AI? Przecież to się mija z celem isnienia forum. Wystarczyłby sam Twój wstęp.

To nie jest z AI 🥹

Mogłabyś przestać być taka zgorzkniała? To już się robi nieprzyjemne. Daj żyć.

Wstęp jest mój. Reszta to opracowanie. wystarczy?

Zacznij coś ze sobą robić, bo masz nieprzyjemny ton. Wieczne niezadowolenie. To zniechęca do jakiegokolwiek pisania. 🧙‍♀️💆

Edytowane przez Verinia

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obserwuję Cię od dawna.. Miałam tego nie pisać, ale w tym momencie moja cierpliwość się skończyła. 

MarilynMansonJoinsAMERICANGODSSeason3_Easy-Resize_com.jpg.550ad558f1d9090fcd90450438ebafd7.jpg

Boję się być podobnym do wszystkich, których nienawidzę. Boję się porażki. Boję się utraty kontroli.

Uwielbiam balansować między chaosem, a kontrolą we wszystkim, co robię. 

I boję się być całkowicie akceptowalną owcą w społeczeństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

To nie jest z AI 🥹

Zacznij coś ze sobą robić, bo masz nieprzyjemny ton. Wieczne niezadowolenie. To zniechęca do jakiegokolwiek pisania. 🧙‍♀️💆

Verka... U Helodore może rzeczywiście jest chujowo z nastrojem ale stabilnie w stosunku do ludzi, weź popatrz: no można delikatniej niż to zrobiła ale ona Cię nie oceniła, mówi do Ciebie a od Ciebie tradycyjnie leci bezpośredni punch, że laska jest zgorzkniała, no kurwa nie siedzi na forum o kucykach...

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

To nie jest z AI 🥹

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

Obserwuję Cię od dawna.. Miałam tego nie pisać, ale w tym momencie moja cierpliwość się skończyła. 

Personalne wycieczki to bardzo słaba opcja.

Napisałam i powtórzę raz jeszcze- wystarczyłby Twój wstęp. Poza tym widzę po stylu pisania, że to nie Ty pisałaś.

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Verka... U Helodore może rzeczywiście jest chujowo z nastrojem ale stabilnie w stosunku do ludzi, weź popatrz: no można delikatniej niż to zrobiła ale ona Cię nie oceniła, mówi do Ciebie a od Ciebie tradycyjnie leci bezpośredni punch, że laska jest zgorzkniała, no kurwa nie siedzi na forum o kucykach...

Zgorzknialosc w sumie może być ocena postawy wobec kogoś, jednego zachowania, nie musi być ocena całej osoby od A do Z. Natomiast "wypociny od ai" to jest diss tego posta, i też język taki co parę lat temu by mod nie użył :D

A jak chodzi o post, to jak to jaki jest sens? W sensie tyle informacji ładnie zebranych jak verinia wstawiła tutaj byśmy mieli dostać w dyskusji od użytkowników niby? No, może za 50 lat a może nigdy 

A czemu wszyscy mają problem o ai? Można napisać na dole jakie źródło informacji i wszystko. Nie każdy jest antyfanem ai, ja nie jestem i często jest dla mnie pomocne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A czemu wszyscy mają problem o ai?

Bo specyfika forum zakłada, że to osoba po drugiej stronie ekranu pisze post, a nie kopiuje większość wypowiedzi z innego źródła. Post byłby lepszy, gdyby skopiowane informacje streścić w paru zdaniach, ale napisanych przez autorkę, a nie skopiowanych skądś. To się trochę mija z celem :bezradny:

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Zgorzknialosc w sumie może być ocena postawy wobec kogoś, jednego zachowania, nie musi być ocena całej osoby od A do Z. Natomiast "wypociny od ai" to jest diss tego posta, i też język taki co parę lat temu by mod nie użył :D

A jak chodzi o post, to jak to jaki jest sens? W sensie tyle informacji ładnie zebranych jak verinia wstawiła tutaj byśmy mieli dostać w dyskusji od użytkowników niby? No, może za 50 lat a może nigdy 

A czemu wszyscy mają problem o ai? Można napisać na dole jakie źródło informacji i wszystko. Nie każdy jest antyfanem ai, ja nie jestem i często jest dla mnie pomocne 

Nie wiem co wy macie z tymi modami, to ludzie są, tutaj latają z kijami w zadach tylko dlatego żeby utrzymać względny porządek. Modom z przed paru lat się znudziło i nowe przyszło 😁

Ja problemu o AI nie mam żadnego, narzędzie jak narzędzie, chodziło mi wyłącznie o to żeby jakoś ze sobą żyć. Jest tu jakieś mniej lub bardziej stałe towarzystwo, jestem krótko a w zasadzie z każdym nikiem mi się coś kojarzy. Może by tak nauczyć się ze sobą godnie nie zgadzać skoro jutro spotkamy tu te same twarze?

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Nie wiem co wy macie z tymi modami, to ludzie są, tutaj latają z kijami w zadach tylko dlatego żeby utrzymać względny porządek. Modom z przed paru lat się znudziło i nowe przyszło 😁

Nie każdemu dogodzisz :P 

(...)trzeba na oścież otworzyć okna i wszystko wyrzucić na ulicę, a przede wszystkim samo okno i nas wraz z nim.
blog wariatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Ja problemu o AI nie mam żadnego, narzędzie jak narzędzie, chodziło mi wyłącznie o to żeby jakoś ze sobą żyć. Jest tu jakieś mniej lub bardziej stałe towarzystwo, jestem krótko a w zasadzie z każdym nikiem mi się coś kojarzy. Może by tak nauczyć się ze sobą godnie nie zgadzać skoro jutro spotkamy tu te same twarze?

Kij w zadzie to ja mam podobno, a nie modzi xd Nic nie mam z nimi po prostu błędnie kojarzę ich z podmiotem władzy publicznej i za cholerę nie mogę się przyzwyczaić że w sumie nie są 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nic nie mam z nimi po prostu błędnie kojarzę ich z podmiotem władzy publicznej i za cholerę nie mogę się przyzwyczaić że w sumie nie są 😂

Zapewne modami są ludzie z jakimiś zaburzeniami. Kto by tu za free działał, na forum dla zaburzonych? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Zapewne modami są ludzie z jakimiś zaburzeniami. Kto by tu za free działał, na forum dla zaburzonych? 

Przecież Ty tu też spędzasz czas tak jak my wszyscy. A oni robią 2 za 1, to ekonomiczne przecież

I bardziej pożyteczne niż Ty czy ja spammer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Tak, jesteśmy ludźmi ze swoimi problemami. I działamy to charytatywnie.

Ale dobra, koniec offtopu.

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi