Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaki sport lubicie oglądać? Kibicujecie?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Jak byłam mała byłam fanką Małysza i biegałam udając że skacze. Przebrana i w kapciach dziadka to były narty.

Ja lubię oglądać noge najbardziej, potem w sumie najlepszy to kosz, reczna , siatka. Skoki też ok. Boks mogę też obejrzeć. Ale już ksw i to jak leżą przytuleni na macie to nie ogarniam jak to oglądać :D to samo kolarstwo?! Pamiętam że w starej telewizji to puszczali często jazdę figurową i konie teraz ni ma. Ale teraz w ogole telewizji ni ma. I chciałabym kiedyś iść na mecz hokeja ooo hokej jest super jak się ogląda taki dynamiczny tylko ten jebany krążek tak trudno zauważyć bo tak popitala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd pamiętam najbardziej lubiałam oglądać lekkoatletykę, chociaż muszę przyznać, że za dzieciaka też udawałam że skaczę na nartach 😉

Lubię oglądać olimpiadę, zarówno lettnią jak i zimową i  wtedy tak naprawdę dyscyplina nie jest az tak ważna, bo jakoś ta podniosła atmosfera sprawia, że zawody sa ciekawe, podobnie z MŚ. Ulubionych drużyn i sportowców nie posiadam.

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Tenisa nie lubię ale bardzo fajnie że mamy taka Ige

Ja też zawsze opuszczałam transmisję tenisa, nie rozumiałam na jakiej zasadzie działa punktacja, ale za sprawą Igi trochę bardziej poznałm ten sport.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekkoatletyke da się obejrzeć. Tak ja tez nie rozumiem tych setów w tenisie. Żużel? Formuła 1? No też się da na siłę obejrzeć ale nigdy mnie nie jaralo. Chyba że tak wyczynowo jakieś crossy to tak jest widowiskowe. A w żużlu i f1 to widoskowe jest tylko jak się rozpizdzi na kawałeczki pojazd :D haha to wtedy tak

4 minuty temu, bei napisał(a):

Odkąd pamiętam najbardziej lubiałam oglądać lekkoatletykę, chociaż muszę przyznać, że za dzieciaka też udawałam że skaczę na nartach 😉

Lubię oglądać olimpiadę, zarówno lettnią jak i zimową i  wtedy tak naprawdę dyscyplina nie jest az tak ważna, bo jakoś ta podniosła atmosfera sprawia, że zawody sa ciekawe, podobnie z MŚ. Ulubionych drużyn i sportowców nie posiadam.

Ja też zawsze opuszczałam transmisję tenisa, nie rozumiałam na jakiej zasadzie działa punktacja, ale za sprawą Igi trochę bardziej poznałm ten sport.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele rodzajów sportu lubię ale tez wielu nie. Skupiając się na tej pierwszej części to przede wszystkim piłka nożna i nasza lokalna Ekstraklasa. Zawsze lubiłem też grać w piłkę ale kondycja trochę za słaba.

Więc grać wolę w siatkówkę. Ale z kolei oglądać jej nie lubię xd

Generalnie sport u mnie leci bardzo często. I planując różne rzeczy biorę też pod uwagę terminarz różnych rozgrywek ^^

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Grouchy napisał(a):

Ja tylko skoki. Mój ulubiony skoczek to Ren Nikaido no i kibicuję oczywiście Kacprowi.

Ewentualnie czasem oglądam siatkę albo nogę gdy nasi grają w ważnych turniejach.

Ja już nie na bieżąco. W żadnym sporcie nie jestem na bieżąco lipa. Zatrzymalam się na stochu prevcach noriakiii :D A kultowych jak 4 latka to pamiętam schlirenzauera jak to się pisze simon aman jane ahonenn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja głównie tenis oglądam, bo akurat lubię. Oglądam nie tylko naszych zawodników czy zawodniczki, także innych - oczywiście w ważniejszych zawodach np. w szlemach. Teraz np. patrzę jak Rybakina gra ze Switoliną. Ale cieszy, że Iga gra lepiej 🙂 

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Ja już nie na bieżąco. W żadnym sporcie nie jestem na bieżąco lipa. Zatrzymalam się na stochu prevcach noriakiii :D A kultowych jak 4 latka to pamiętam schlirenzauera jak to się pisze simon aman jane ahonenn

No to były najfajniejsze czasy, jeszcze Morgenstern.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Adam Małysz kontra Martin Shmit 🤩

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Ja nie znoszę, to jest takie...prymitywne.

To jest jak szachy, jest mnóstwo czynników, które mogą wpłynąć na przebieg i wynik walki. Kiedyś znałam zawodników w KSW i UFC, i wiedziałam, który w czym się specjalizuje, jakie ma mocne, a jakie słabe strony. Chyba że masz na myśli Fame MMA, to to akurat jest prymitywne.

Swoją drogą szachy też oglądam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Grouchy napisał(a):

A później Hannavald

TAK! 

9 minut temu, Grouchy napisał(a):

A zapomniałem - kiedyś bardzo lubiłem wrestling.

Czy to jest sport? Do tej pory chyba o tym nie słyszałam.

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, bei napisał(a):

Czy to jest sport? Do tej pory chyba o tym nie słyszałam.

To cyrk 🙂 jednak wymaga kondycji i umiejetności.

4 minuty temu, sailorka napisał(a):

To jest jak szachy, jest mnóstwo czynników, które mogą wpłynąć na przebieg i wynik walki. Kiedyś znałam zawodników w KSW i UFC, i wiedziałam, który w czym się specjalizuje, jakie ma mocne, a jakie słabe strony. Chyba że masz na myśli Fame MMA, to to akurat jest prymitywne.

Swoją drogą szachy też oglądam.

Nie przeczę, że to ma zasady ale chodzi mi o wizualną stronę i sposób walki.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przepadam za oglądaniem sportu. Jeśli już coś oglądam to raczej jakieś mecze piłki noznej międzynarodowe gdy gra Polska albo Anglia. I to tez jak się trafi.

Olimpiada zimowa była spoko, bo tam są ciekawe sporty, np. jazda figurowa albo jakieś snowboardy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi